TIME Menyediakan Pelan Berkelajuan 500 Mbps

pelan berkelajuan 500 mbps

Baru-baru ini, TIME telah menyediakan pelan berkelajuan 500 Mbps dengan harga yang amat istimewa RM299 untuk pelan personal. Buat masa ini, pelan ini merupakan pelan yang terbaik daripada segi kelajuan dan harga jika dibandingkan dengan Streamyx atau Unifi.

Facebook Page Time : https://www.facebook.com/TIMEinternet

TIME menyediakan 3 pelan personal iaitu 100 Mbps (RM149), 300 Mbps (RM189), dan 500 Mbps (RM299).

TIME 100mbps

TIME 300mbps

TIME 500mbps

Kesemua pelan yang disediakan ini adalah pelan tanpa had dimana tiada had quota diberikan kepada pengguna. Pelan ini sangat sesuai untuk isi rumah yang mempunyai banyak telefon pintar serta komputer atau laptop atau untuk serious gamer. Anda juga boleh mendownload Movie HD kurang daripada 1 minit !

kelebihan time

Tambah lagi pula baru-baru ini Streamyx dan Unifi mempunyai masalah sambungan ke negara luar seperti United States, North Asia dan Europe disebabkan oleh masalah kabel Asia Submarine Cable Express (ASE). Dari apa yang saya lihat, penggemar game online yang menggunakan perkhidmatan TM kebanyakannya mengalami masalah sambungan yang menjejaskan permainan mereka.
Sumber : https://www.tm.com.my/OnlineHelp/Announcement/Pages/UPDATE-ON-RESTORATION-WORKS-TO-REPAIR-SUBMARINE-CABLE-FAULT.aspx

Walaupun  begitu, masih tidak banyak lokasi yang boleh menggunakan TIME. Untuk menyemak sama ada TIME dapat digunakan di tempat anda atau tidak, anda boleh melakukan ‘coverage check’ disini : http://www.time.com.my/support/internet-coverage-check . Anda boleh mengisi form ini sekiranya anda mahu tempat anda dimasukkan di dalam coverage-planning TIME : http://www.time.com.my/we-hear-you

Jom Jadi Dealer Topup ! Boleh beli topup 24jam  serendah RM5 ! http://topupniaga.com