88GB Youtube Percuma Dari HotlinkMU

Sempena dengan sambutan hari raya cina, HotlinkMU iaitu salah satu pelan daripada Hotlink menawarkan data internet 88GB  Youtube percuma kepada pengguna mereka. Untuk makluman anda, HotlinkMU menawarkan pakej dan pelan yang menarik pada setiap hari melalui aplikasi Hotlink Red.

Anda boleh dapatkan aplikasi Hotlink Red melalui pautan dibawah :

Google Playstore : https://play.google.com/store/apps/details?id=my.com.maxis.hotlink.production&hl=en.

Apple Store : https://itunes.apple.com/my/app/hotlink-red/id920042643?mt=8.

aplikasi hotlink red

Promosi HotlinkMU CNY Sale ini bermula pada 24 Januari 2019 dan akan tamat pada 20 Febuari 2019 11.59 malam. Cara untuk mendapatkan promosi percuma ini, anda cuma perlu login aplikasi Hotlink Red dan membuat pembelian produk CNY Sale. 88GB data internet youtube ini akan diaktifkan secara automatik setelah pembelian berjaya.

Anda juga boleh melanggan produk CNY Sale sekali lagi untuk menerima 88GB data internet youtube untuk kali kedua. Anda rasa-rasa boleh habis data internet youtube 88GB ? Berikan pendapat anda diruangan komen dibawah.

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari https://www.hotlink.com.my/en/rewards/hotlinkmu.html yang mana disertakan dengan Frequently Asked Question dan juga Term and Condition berkenaan 88GB Youtube Percuma Dari HotlinkMU ini.

Berminat untuk menjadi Dealer / Agen Topup Niaga ? Baca : https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda .

Berminat untuk mendapatkan pelan panggilan tanpa had ? Baca : http://topupniaga.com/pelan-panggilan-tanpa-had-termurah .