penyelenggaraan yoodo mac 2020

Pada beberapa hari lepas, Yoodo telah memberikan peringatan awal kepada pengguna berkenaan penyelenggaraan sistem aplikasi mereka yang akan berlaku pada 3 Mac 2020 dari jam 1.00 pagi sehingga 4.00 pagi.

Untuk makluman anda, Yoodo merupakan salah satu syarikat telekomunikasi yang bukan sahaja memberikan simkad secara percuma kepada pengguna, malah pengguna boleh memilih nombor yang diingini atau kekalkan nombor sedia ada dan diberi RM20 percuma melalui aplikasi yang mereka gunakan.

app yoodo maintenance

Sekiranya anda ingin mendapatkan simkad percuma dan RM20 daripada Yoodo ini, anda boleh dapatkannya disini : https://topupniaga.com/simkad-dan-rm20-percuma-daripada-yoodo. Anda boleh melihat pelan menarik dimana anda boleh menetapkan pelan anda bersesuaian dengan penggunaan anda di pautan tersebut.

Penyelenggaraan Yoodo Mac 2020

Namun, anda tidak perlu risau dengan penyelenggaraan yang telah dirancangkan dari awal ini memandangkan ianya tidak akan mengganggu penggunaan servis panggilan, SMS dan juga data. Namun, servis seperti pembelian penambahan data internet dan juga pengaktifan pelan tidak akan dapat dilakukan memandangkan servis tersebut memerlukan pengguna mengakses aplikasi Yoodo.

Selain itu, pihak Yoodo juga mengatakan pihak mereka menyesali sebarang kesulitan yang berlaku dan akan kembali dengan lebih hebat lagi. Bagi pihak Topup Niaga, ianya adalah salah satu langkah yang bijak apabila syarikat telekomunikasi Yoodo cuba untuk meminimumkan kemungkinan akan berlakunya bermasalah dengan mengelakkan penyelenggaraan pada waktu puncak.

Dapatkan simkad Yoodo dan RM20 percuma daripada Yoodo disini : https://topupniaga.com/simkad-dan-rm20-percuma-daripada-yoodo.

Promosi Redone Pada Bulan Mac 2020 : https://topupniaga.com/redone-memperkenalkan-pelan-amazing-2020.

Ketahui Cara Menebus eTunai Rakyat disini : https://amirazman.my/cara-menebus-etunai-rakyat-rm30.