Promosi Dealer Topup Niaga

promosi dealer topup niaga

Promosi Dealer Topup Niaga? Seperti yang anda tahu, Topup Niaga ada membuat promosi sempena bulan ramadhan dimana kita membuka pendaftaran Dealer dan Agen dengan harga yang lebih rendah. Sekiranya anda terlepas pandang, anda boleh layari laman web ini : http://topupniaga.com/promosi-bulan-ramadhan-topup-niaga .

Baru-baru ini, penyedia sistem kita telah membuka peluang kepada Dealer Topup Niaga untuk ‘upgrade’ keahlian kepada Master dengan promosi pendaftaran serendah RM200 Sahaja ! Untuk Dealer Topup Niaga, sekiranya anda berminat boleh hubungi 0177860670 (Amir) segera, kerana kita tidak tahu bila promosi ini akan ditutup !

Apakah kelebihan anda menjadi Master Topup Niaga ?

Master adalah Level atau Pangkat yang lebih tinggi daripada dealer, dimana kita mempunyai 3 level iaitu Agen (Level 1) , Dealer (Level 2) dan Master (Level 3) . Semakin tinggi Level anda, semakin bertambah penjimatan diskaun bagi setiap produk. Sebagai contoh bagi produk Umobile , Master mendapat 6.5% , Dealer mendapat 6.0% manakala agen mendapat 5.0%.

kadar diskaun master topup niaga

Ini bermaksud, Master dapat ‘absorb’ sales Dealer dan Agen mereka sebanyak 0.5% , Dealer pula dapat ‘absorb’ 1.0% daripada sales agen mereka. Selain itu, Master pula dapat register Dealer under mereka, dan Dealer mereka pula dapat register agen dibawah dealer tersebut. Kira naik satu pangkat lah tu sebagai Master ni.

Promosi untuk pendaftaran Master Topup Niaga ini terbuka kepada semua, namun saya galakkan kepada mereka yang betul-betul ingin menjana pendapatan sampingan. Kita akan masukkan anda dalam satu group ‘secret’ dimana kita akan berkongsi tips dan guides untuk membimbing anda didalam perniagaan reload ini.

Sekiranya anda berminat untuk menjadi Dealer atau Master Topup Niaga, anda boleh hubungi kami melalui Whatsapp 0177860670 (Amir) atau layari Facebook kami Topup Niaga . Dah tahu boleh berjimat kan ? Kenapa pilih tidak ?