Redone Menawarkan RedSOCIAL Percuma

Memandangkan isu COVID-19 yang masih belum reda, Redone juga tidak ketinggalan untuk menawarkan redSOCIAL secara percuma kepada pengguna-pengguna mereka. RedSOCIAL merupakan servis tambahan yang ditawarkan oleh Redone dengan bayaran RM10/bulan, tetapi ditawarkan secara percuma kepada kesemua pengguna Redone sehingga 31 Mac 2020.

10 GB data internet redSOCIAL ini boleh digunakan untuk kegunaan aplikasi Whatsapp, Instagram, Facebook dan juga WeChat. Memandangkan Malaysia masih didalam Perintah Kawalan Pergerakan, tawaran 10 GB data internet redSOCIAL ini sudah semestinya membantu pengguna untuk mendapatkan maklumat terkini sementara menunggu Perintah Kawalan Pergerakan ini berakhir.

redone redsocial information

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari laman rasmi Facebook Redone disini : https://www.facebook.com/redONEMobile/posts/2861374870612673.

Selain redSOCIAL, Redone juga ada menyediakan servis tambahan seperti redSMS, redMUSIC, redCALL dan juga redVIDEO. Anda boleh rujuk disini untuk maklumat penuh : https://topupniaga.com/redone-memperkenalkan-redsocial.

Anda boleh mendapatkan pelan Redone melalui produk yang ada di Shopee : https://shopee.com.my/reunitero1992 .

Atau klik disini untuk auto whatsapp kami : https://telcomurah.wasap.my.