sistem pengurusan baru topup niaga

Sistem Pengurusan Baru Topup Niaga dilakukan untuk menyambung perjalanan bisnes topup reload agar dapat berjalan seperti biasa. Sebelum ini kami menggunakan sistem daripada BisnesEload, namun terdapat masalah dalam pengurusan server yang memberi kesan penutupan server tersebut. Dealer dan Agen yang masih mempunyai modal, akan dihubungi oleh owner untuk proses refund modal secara berperingkat.

Oleh sebab itu, tanpa membazir masa menunggu, Topup Niaga Network telah mengambil keputusan untuk menggunakan sistem pengurusan baru daripada MyPrepaid2U. Melalui sistem baru ini, kami dapat berikan kadar keuntungan yang lebih tinggi kepada para dealer dan agen Topup Niaga Network. Anda boleh lihat kadar keuntungan tersebut dibawah :

sistem pengurusan baru topup niaga network

Melalui sistem ini, Dealer dan Agen Topup Niaga Network juga dapat menggunakan produk PIN serta topup antarabangsa. Selain itu, hampir semua jenis bil seperti bil air, elektrik, astro, TM, Unifi, Indah Water dan sebagainya juga boleh dibayar dengan mudah. Anda boleh rujuk produk penuh kami di : topupniaga.com/produk

Sistem ini membolehkan anda menggunakan beberapa saluran untuk menjalankan perniagaan dengan mudah :

  • SRS Mobile. Anda boleh mendapatkan SRS Mobile pada Google Playstore ataupun Itunes .Gunakan server key ‘myprepaid2u’.
  • Wechat . MyPrepaid2U mempunyai bot di wechat bernama ‘MYPREPAID2UBOT’ untuk memudahkan urusan jualan melalui wechat.
  • Laman Web . Anda boleh layari reload.dyndns.org:8009 untuk membuat transaksi menggunakan laman web.
  • SMS. Kami tidak menggalakkan penggunaan SMS kerana akan dicas 10sen setiap kali menyemak baki atau permintaan TAC. No Server sistem terbaru ini 0132203963/ 0146645759/0126635970/ 0189175934/ 0105111418

applikasi srs mobile

Selain itu, sekiranya anda mendaftar sebagai Dealer, anda boleh mendaftarkan agen seramai yang mungkin (saya sarankan daftar yang serius sahaja) dengan PERCUMA. Saya ulang ya, PERCUMA. Kos pendaftaran Agen adalah RM25 dan anda akan mendapat komisen pendaftaran tersebut 100%.

Selain itu, Dealer mempunyai kelebihan dimana 1% daripada total sales downline akan menjadi keuntungan agen. Sebagai agen pula, anda boleh mendapatkan keuntungan daripada jualan sendiri.

Sekiranya anda memerlukan maklumat yang lebih terperinci, anda boleh hubungi kami melalui Facebook atau Whatsapp saya di 0177860670.

Jom jadi Dealer / Agen Topup ! http://topupniaga.com