Tutorial Pembayaran Bil Topup Niaga

tutorial pembayaran bil topup niaga

Tutorial Pembayaran Bil Topup Niaga ini kami ‘release’ disebabkan oleh berita gembira yang kami dapat beberapa hari lepas, iaitu penambahan jenis pembayaran bil dapat digunakan menggunakan apps topup ‘SRS Mobile’ iaitu Bil Astro , TM , Unifi dan TNB .

Namun, tiada insentif yang diberikan kepada pembayaran bil. Macam susah nak dapatkan insentif untuk bil. Jadi sekiranya anda inginkan keuntungan, anda boleh cas sendiri RM1 ke tiap bil kan ? Bergantung kepada anda sendiri.

Bagaimana nak bayar bil guna apps ‘SRS Mobile‘ ? Gunakan network key : MYPREPAID2U dan masukkan nombor telefon serta password anda. Anda akan memperoleh password setelah anda register menjadi dealer atau agen Topup Niaga.

Lihat cara login di : http://topupniaga.com/tutorial-mendaftarkan-agen-topup-niaga

Setelah itu, anda perlu pergi kepada Setting->Update Product dan produk anda akan diupdate.
*Ingat! tekan sekali sahaja. Sekiranya anda tekan berulangkali, berkemungkinan besar produk anda akan menjadi berganda.

bayar astro dealer topup

update produk srs mobile

Kemudian, anda boleh lihat pada bahagian Pay Bill, sudah ada pembayaran untuk Astro, TM, Unifi dan TNB sebagai tambahan selepas anda update. Anda cuma perlu mengisi ruangan :

  1. Jumlah : Jumlah bayaran dalam RM
  2. Bil No : Nombor bil yang tertera / Bill Account No : Nombor Akaun Bil  yang tertera
  3. No telefon pelanggan : Nombor pelanggan sebagai rujukan anda

bayar bil agen topup

Senang je kan ? Daripada pergi 7e beli topup dengan harga yang sama, dengan menjadi dealer topup niaga, dah dapat diskaun membuat pembelian topup. Lepas tu dapat bayar bil pulak tak payah lagi pergi TNB atau pejabat pos.

Belum menjadi Dealer Topup Niaga ? Kami ada promosi sempena bulan ramadhan ini. Jom ambil peluang ini disini :  http://topupniaga.com/promosi-bulan-ramadhan-topup-niaga

Sekiranya anda ada pertanyaan lanjut atau mahukan informasi terkini, anda boleh hubungi kami melalui Facebook Topup Niaga atau Whatsapp 0177860670 (Amir)