Yoodo Menawarkan Promosi Data Double Special

Yoodo menawarkan promosi data Double Special bermula pada 1 Disember 2020 sehinggalah pada tarikh yang akan diberitahu kelak. Melalui promosi ini, setiap pelan data langganan 5 GB dan ke atas yang ditawarkan oleh Yoodo akan diberikan data berganda.

yoodo double special data promo

Sebagai contoh, dengan RM25, pengguna akan menerima 5 + 5 GB data internet berkelajuan tinggi berbanding dengan kebiasaannya hanya memberikan 5 GB sahaja.

Walau bagaimanapun, Yoodo mengumumkan promosi RM20 untuk 20 GB data internet berkelajuan tinggi akan berakhir pada 30 November 2020. Ini merupakan berita yang agak menyedihkan memandangkan promosi tersebut merupakan diantara promosi yang terjimat dan paling berbaloi untuk keseluruhan pelan data internet mudah alih di Malaysia buat masa sekarang.

Apakah pendapat anda mengenai penamatan promosi Yoodo RM20 untuk 20 GB serta promosi data Double Special ini ? Kongsikan dengan kami pada ruangan komen dibawah.

Simkad Yoodo ini boleh didapatkan secara percuma dan boleh digunakan untuk pendaftaran talian baru, atau mengekalkan nombor sedia ada melalui proses pertukaran telco. Penghantaran simkad adalah percuma, malah anda akan menerima 7 GB DATA INTERNET secara PERCUMA setelah anda mengaktifkan simkad tersebut.

daftar yoodo simkad percuma

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan pelan internet Yoodo ini, anda boleh mendapatkannya simkad Yoodo ini secara PERCUMA melalui pautan ini : https://app.yoodo.com.my/assets/index.html#friendInvitation?code=pxkbe8208.

Yoodo Menawarkan Pelan Data Tanpa Had : https://topupniaga.com/yoodo-menawarkan-pelan-unlimited-internet.