Angpow Percuma Pelan Redone Amazing 48

Redone menawarkan Angpow percuma untuk pelan redone Amazing 48 serta pelan Amazing 48+ kepada pengguna mereka dengan memberikan redVIDEO secara percuma pada bulan Februari bermula pada 5 Februari 2019. redVIDEO percuma ini diberikan kepada pengguna sedia ada Amazing 48 dan talian mestilah berada dalam keadaan aktif.

Pengguna akan diberikan SMS pemberitahuan apabila redVIDEO sudah berjaya diberikan kepada akaun pascabayar Redone yang layak. Kuota 10GB redVIDEO ini tidak boleh dipindahkan ke akaun Redone yang lain dan akan berakhir pada akhir bulan. Sekiranya anda sudah mempunyai redVIDEO sebelum menerima redVIDEO percuma ini, quota redVIDEO anda akan ditambah sebanyak 10GB.

redvideo percuma cny 2019

Sekiranya quota redVIDEO sudah digunakan sepenuhnya, pengguna akan menerima SMS penggunaan 100% data redVIDEO dan penggunaan seterusnya akan menggunakan data pelan yang anda langgan. Data redVIDEO juga tidak boleh digunakan sekiranya anda berada diluar negara.

Anda boleh lihat keseluruhan saluran yang boleh menggunakan data internet redVIDEO disini : https://www.redone.com.my/postpaid/extras/redvideo.

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan lanjut berkenaan angpow percuma daripada Redone ini, anda boleh komen dibawah dan saya akan cuba balas dalam masa yang terdekat.

Berminat untuk mendapatkan Pelan Panggilan Tanpa Had Termurah ? Klik disini : https://topupniaga.com/pelan-panggilan-tanpa-had-termurah.

Berminat untuk menjadi Sales Advisor Redone ? Klik disini : https://topupniaga.com/kelebihan-menjadi-sales-advisor-redone.