Pelan Panggilan Tanpa Had TermurahRedone telah memperkenalkan pelan panggilan tanpa had termurah baru-baru ini dengan penawaran addon Redcall pada pelan Amazing 28 mereka dengan tambahan RM10/bulan. Kelebihan addon Redcall adalah panggilan tanpa had ke semua rangkaian telekomunikasi di Malaysia. Ini menjadikan pelan Amazing 28 berserta panggilan tanpa had dengan harga RM38.00 sahaja sebulan termasuk GST.

Pelan ini adalah pelan pascabayar (postpaid) dan mereka yang disenarai hitam (blacklist) syarikat telekomunikasi juga boleh mendapatkan pelan ini secara MNP (kekal nombor lama) ataupun pendaftaran nombor baru. Redone adalah satu-satunya telco yang menawarkan pelan pascabayar kepada pengguna yang telah disenarai hitam. amazing 28 redone
Melalui penawaran pelan Amazing 28 + Redcall ini, anda juga akan menerima :

  • Panggilan tanpa had ke seluruh rangkaian telekomunikasi dan talian tetap kecuali talian bebas tol.
  • 10 GB data internet (5 GB internet berkelajuan tinggi & 5 GB internet berkelajuan rendah).
  • 5 sen/sms sesama telco Redone atau 11 sen/sms ke telco lain.
  • Penawaran langganan RedVIDEO (10 GB internet berkelajuan tinggi khas untuk Youtube 7 malam- 7 pagi RM10/bulan).

Pelan ini agak sesuai untuk mereka yang menggunakan internet dalam lingkungan 5 GB sehingga 10 GB sebulan dan mempunyai keperluan untuk membuat panggilan ke pelbagai rangkaian telco. Pelan ini akan mula dilancarkan secara rasmi bermula pada bulan Mei 2018. Tiada lagi kerisauan untuk penggunaan internet dan panggilan ke mana-mana rangkaian !

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan pelan Amazing 28 serta panggilan tanpa had ke seluruh rangkaian ini, Anda boleh hubungi kami melalui :

WHATSAPP ‘TELCOVIRAL’ ke 0177860670
WHATSAPP ‘TELCOVIRAL’ ke 0177860670
WHATSAPP ‘TELCOVIRAL’ ke 0177860670

atau hubungi kami melalui Facebook Topup Niaga : https://www.facebook.com/topupniaganetwork

Untuk maklumat lanjut berkenaan keseluruhan pelan yang Redone tawarkan, anda boleh layari : http://topupniaga.com/pelan-internet-termurah-di-malaysia.

Berminat untuk menjadi Dealer/Agen Topup ? Layari : http://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda

Berminat untuk menjadi Usahawan Telco ? Layari :http://topupniaga.com/kelebihan-menjadi-sales-advisor-redone