xpax menawarkan internet 3 kali ganda

Baru-baru ini, Xpax menawarkan Internet 3 kali ganda kepada pengguna untuk tempoh yang terhad. Disamping itu, pihak Xpax juga telah memperbaharui pakej internet prabayar mereka yang sedia ada kepada promosi yang agak menarik juga pada mata saya.

xpax internet 3 kali ganda

Xpax memberikan 4 tawaran yang boleh dipilih oleh pengguna secara PERCUMA untuk setiap bulan. Pilihan tawaran adalah seperti berikut :

  • 10 GB Facebook + 10 GB Basic Internet  ATAU
  • 10 GB Instagram + 10 GB Basic Internet  ATAU
  • 3 GB Youtube + 10 GB Basic Internet  ATAU
  • Whatsapp + Wechat + Twitter Unlimited + 10 GB Basic Internet

Melalui pilihan ini, pengguna boleh membuat pilihan berdasarkan bagaimana penggunaan bulanan mereka. Penawaran ini sudah semestinya memberi kelebihan dan penjimatan kepada pengguna yang cenderung menggunakan data mereka untuk bersosial.

xpax music walla iflix

Selain itu, Xpax juga menawarkan data tanpa had untuk Youtube pada lewat malam, Music Walla dan juga akses premium kepada iflix.

Bagi pelan internet prabayar pula, Xpax menawarkan internet 3 kali ganda daripada biasa termasuk juga dengan pelan tambahan (add-on services) yang mereka tawarkan. Promosi 3 kali ganda internet ini memberi peluang kepada pengguna untuk menikmati 3 kali ganda internet untuk pelan mingguan atau bulanan yang mereka tawarkan sedia ada.

Saya sertakan pelan internet mingguan serta bulanan terkini dibawah :

pelan mingguan xpax

pelan bulanan xpax

Untuk maklumat lanjut tentang tawaran Xpax ini, anda boleh layari : https://www.celcom.com.my/personal/prepaid/plans/internet-plans.

Sekiranya anda merasakan pelan ini sesuai dengan penggunaan internet anda, anda boleh mula melanggan atau mendapatkan sim Xpax ini sekarang kerana saya dengar tempoh masa untuk promosi 3 kali ganda ini terhad. Jangan lepaskan peluang selagi anda boleh berjimat !

Berminat untuk menjadi Dealer/Agen Topup ? Layari : http://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda

Berminat untuk menjadi Usahawan Telco ? Layari :http://topupniaga.com/kelebihan-menjadi-sales-advisor-redone