Pelan Redone Amazing 48 DiperbaharuiBermula pada bulan 1 Mei ini, pelan Redone Amazing 48 diperbaharui semula pelannya kepada yang lebih baik. Penambahbaikan ini sudah semestinya merupakan berita gembira kepada pengguna baru dan sedia ada redone kerana penambahan data internet berkelajuan tinggi yang ditawarkan kini.

Anda boleh lihat tawaran pelan terbaru redone dibawah untuk pakej Amazing :

pelan redone amazing 48 terbaru

Pelan Amazing 48+ yang baru diperkenalkan ini memberikan 15 GB data internet berkelajuan tinggi dan 5 GB data internet berkelajuan basic dimana pelan ini lebih baik daripada yang lama dimana pelan lama cuma memberikan 10 GB data internet berkelajuan tinggi dan 5 GB data internet berkelajuan basic dengan harga bayaran bulanan yang sama.

Dengan perubahan ini, saya boleh katakan Redone antara syarikat telekomunikasi yang memberikan data berkelajuan tinggi yang berbaloi dengan harga yang ditawarkan. Selain itu, dengan penambahan add-on redCALL, pengguna dapat menikmati panggilan tanpa had ke seluruh rangkaian dan nombor talian tetap, pelan ini antara pelan yang terbaik

Sekiranya anda keliru bagaimana turutan penggunaan data untuk Redone, anda boleh lihat jadual dibawah :

turutan penggunaan data redone

Jika anda melanggan redVIDEO, kuota redVIDEO akan digunakan dahulu sekiranya anda melayari Youtube. Jika tidak, sistem Redone akan menggunakan kuota sepanjang hari iaitu kuota internet berkelajuan tinggi yang ditawarkan mengikut pakej yang anda langgani.

Sekiranya kuota internet berkelajuan tinggi anda telah digunakan sepenuhnya, anda akan menggunakan internet berkelajuan basic dengan kelajuan 64kbps. Namun sekiranya anda membeli data Top Up, data tambahan yang anda langgan akan digunakan terlebih dahulu. Mudah untuk difahami kan ?

Selain itu, bermula pada 1 Mei ini juga, pelan Redone Amazing 28 sudah boleh mula melanggan add-on redCALL. Ini bermaksud pelan Amazing 28 juga sudah boleh membuat panggilan tanpa had keseluruh rangkaian dan talian tetap. Perubahan pelan Redone pada bulan Mei ini, bagi saya betul-betul menaikkan satu lagi anak tangga Redone dalam persaingan syarikat telekomunikasi di Malaysia.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan pelan ini, anda boleh :

WHATSAPP ‘TELCOVIRAL’ ke 0177860670
WHATSAPP ‘TELCOVIRAL’ ke 0177860670
WHATSAPP ‘TELCOVIRAL’ ke 0177860670

atau hubungi kami melalui Facebook Topup Niaga : https://www.facebook.com/topupniaganetwork.

Anda boleh baca berkenaan Pelan Panggilan Tanpa Had Termurah disini : http://topupniaga.com/pelan-panggilan-tanpa-had-termurah.

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari http://redone.com.my bermula 1 Mei 2018 setelah pihak Redone mengemaskini laman sesawang mereka.

Berminat untuk menjadi Dealer/Agen Topup ? Layari : http://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.

Berminat untuk menjadi Usahawan Telco ? Layari :http://topupniaga.com/kelebihan-menjadi-sales-advisor-redone.