astro broadband bundle

Astro menawarkan pelbagai variasi broadband bundle dari kelajuan serendah 30 Mbps sehinggalah kepada 800 Mbps dimana pengguna akan menikmati internet berkelajuan tinggi dan pelbagai saluran mengikut pelan yang ditawarkan. Untuk makluman anda, pembekal internet yang digunakan oleh pihak Astro adalah daripada syarikat telekomunikasi Maxis.

Terdapat pelbagai broadband bundle yang disediakan oleh pihak Astro dan yang disenaraikan sebagai bundle popular anda boleh lihat seperti dibawah.

popular astro bundle

Menurut laman rasmi mereka, proses pendaftaran Broadband Bundle ini sangat mudah dengan pemilihan broadband bundle yang diinginkan, semakan rangkaian dan pengesahan pesanan.

cara subscribe astro broadband bundle

Kesemua pelan Broadband Bundle ini, pengguna akan diikat dengan kontrak selama 24 bulan, begitu juga dengan pengguna sedia ada yang ingin bertukar kepada pelan ini akan memerlukan mereka memperbaharui kontrak 24 bulan yang baru. Pengguna baru serta sedia ada Astro boleh menikmati rebate penjimatan dalam tempoh 24 bulan serta rebate penggunaan Auto Debit sebanyak RM120 (RM5 X 24 bulan).

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari laman rasmi mereka disini : https://product.astro.com.my/broadband-b.

Tutorial Pembayaran ASTROBILL SRS Topup : https://topupniaga.com/tutorial-pembayaran-astrobill-srs-topup.

Pembayaran Bil Astro Dikenakan Caj Tambahan : https://topupniaga.com/pembayaran-bil-astro-dikenakan-caj-tambahan.