Pengenalan Pelan BeONE Prepaid

Pada kali ini saya akan memberikan pengenalan mengenai pelan BeONE Prepaid, iaitu salah sebuah produk kerjasama diantara BeONE Network Sdn Bhd dan juga Redone Network Sdn Bhd. Pelan BeONE Prepaid ini disasarkan kepada pengguna yang berwarganegara Malaysia dan juga warga asing dengan menyediakan servis internet, data, panggilan dan juga SMS dengan menggunakan rangkaian Celcom.

Secara umumnya, kebanyakan pelannya hampir sama sahaja dengan yang ditawarkan oleh Redone Postpaid seperti yang tertera dibawah.

pelan beone prepaid network

Buat masa sekarang, pelan yang sudah sedia ditawarkan ialah :

  1. Pelan ‘KUASA 30’ redDATA Bundle RM30 – Pelan ini menawarkan 8 GB data internet berkelajuan tinggi untuk penggunaan pelbagai aplikasi, 10 GB untuk aplikasi sosial dan 15 GB untuk aplikasi video (500mb/hari). Data tambahan pula berharga RM10 utk 10 GB penggunaan untuk pelbagai aplikasi.
  2. Pelan ‘KUASA 10’ – Pelan ini merupakan pelan serendah RM10 sebulan untuk penggunaan mengikut pilihan yang tertentu contohnya redCALL, redSOCIAL, redVIDEO, redSMS dan redMUSIC.

Dan pelan yang saya rasakan agak menarik tetapi akan mula dilancarkan pada bulan Februari 2021 ini iaitu redDATA BeONE RM30 dimana pelan ini menawarkan penggunaan internet berkelajuan tinggi sebanyak 30 GB untuk pelbagai aplikasi dan panggilan tanpa had ke semua rangkaian. Saya akan kongsikan maklumat mengenai pelan ini setelah ianya dilancarkan secara rasmi pada bulan hadapan.

Memandangkan BeONE merupakan produk kerjasama dengan Redone Network, untuk tambah nilai BeONE juga sangat mudah. Anda boleh pergi ke mana-mana kedai yang menjual tambah nilai Redone dan gunakannya untuk membuat tambah nilai BeONE Prepaid anda.

Dengan tambah nilai serendah RM10 sahaja, tempoh aktif penggunaan akan ditambah selama 30 hari dan akan menerima 1 GB data internet berkelajuan tinggi serta panggilan tanpa had untuk rangkaian BeONE sahaja walaupun masih belum melanggan apa-apa pelan.

daftar beone prepaid

BeONE masih lagi berada dalam fasa permulaan untuk memperkenalkan produk mereka kepada umum dan bagi mereka yang ingin menjana pendapatan dengan mendaftar sebagai BeONE Sales Executive, anda boleh Whatsapp ‘BeONE Sales Executive‘ ke 0177860670 atau klik disini : BeONE Sales Executive dan saya akan berikan informasi berkaitan dengan pelan pemasaran dan proses pendaftaran.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan pelan BeONE Prepaid ini, anda boleh Whatsapp ‘BeONE Prepaid‘ ke 0177860670 atau PM ke Facebook kami : Topup Niaga untuk mendapatkannya dengan harga serendah RM5/sim.

Kelebihan Menjadi Executive Partner Halo Telco : https://topupniaga.com/kelebihan-menjadi-executive-partner-halo-telco.

Jana Pendapatan Melalui Niche Telco : https://amirazman.my/jana-pendapatan-melalui-niche-telco.