Kelebihan Menjadi Sales Executive BeONE

Pada post kali ini saya akan perincikan beberapa kelebihan apabila anda mendaftar sebagai BeONE Sales Executive (BSE). Untuk makluman anda, BeONE Prepaid menawarkan pelan serendah RM10/bulan dan menggunakan rangkaian Celcom diatas usahasama bersama Redone Sdn Bhd. Untuk ketahui pelan-pelan yang ditawarkan untuk BeONE Prepaid, anda boleh layari : https://topupniaga.com/pengenalan-pelan-beone-prepaid.

Berminat untuk mendapatkan simkad BeONE ? Whatsapp ‘BeONE Prepaid‘ ke 0177860670 atau klik disini : Simkad BeONE.

Diantara kelebihan dan keuntungan yang anda bakal terima sebagai BeONE Sales Executive :

  • KOMISYEN OVERRIDING RECURRING.

komisyen overriding recurring

Berdasarkan jadual yang diberi diatas, sebagai BeONE Sales Executive (BSE), anda layak untuk menerima komisyen sehingga 5 level, iaitu level 1 sebagai direct, dan 4 level lagi sebagai overriding dengan KPI yang telah ditentukan. Sebagai contoh, untuk menerima komisyen overriding untuk level 2, anda perlu mengaktifkan sekurang-kurangnya 2 simkad dan jumlah tambah nilai pengguna sekurang-kurangnya RM50 dan ke atas.

Ini bermakna sekiranya anda berjaya mengaktifkan sekurang-kurangnya 8 simkad dan jumlah tambah nilai sekurang-kurangnya RM200 dan ke atas, anda layak untuk menerima komisyen overriding sehingga 5 level mengikut pay rate yang telah ditetapkan. Jumlah pay rate yang akan diterima berdasarkan dari jumlah tambah nilai pengguna, dimana tidak mewajibkan langganan seperti sesetengah pelan pemasaran bagi syarikat telekomunikasi yang lain.

Dibawah saya sediakan beberapa simulasi pendapatan yang boleh diperolehi sebagai BeONE Sales Executive (BSE).

simulasi pendapatan sales executive beone

keuntungan beone prepaid sales executive

  • KOMISYEN JUALAN TAMBAH NILAI.

komisyen jualan tambah nilai

Sekiranya mana-mana pengguna membuat tambah nilai BeONE Prepaid melalui anda, anda akan menerima komisyen sebanyak 5% daripada jumlah tambah nilai. Sebagai contoh, sekiranya pengguna tambah nilai RM30 BeONE Prepaid, anda akan menerima komisyen sebanyak RM1.50 bagi setiap tambah nilai yang dibuat oleh mana-mana pengguna walaupun tidak berdaftar dengan anda.

  • KOMISYEN PENJUALAN SIMKAD.

keuntungan dari jualan simkad beone

Sebagai BeONE Sales Executive (BSE), anda juga akan menerima komisyen daripada jualan simkad itu sendiri. Anda boleh mendapatkan simkad ini direct daripada HQ BeONE dengan harga RM4.50 sekeping manakala harga jualan pula RM5. Pengguna akan menerima sim tersebut dengan jumlah kredit RM5, dan perlu menambah nilai RM10 untuk tempoh aktif selama 30 hari dengan jumlah kredit terkumpul sebanyak RM15 pada talian mereka.

Terdapat beberapa syarat yang telah ditetapkan oleh pihak BeONE seperti yang berikut.

syarat daftar beone sales executive

Sekiranya anda menepati kriteria yang telah ditetapkan oleh pihak BeONE diatas, bermaksud anda layak untuk mendaftar sebagai Sales Executive BeONE. Dengan bayaran sebanyak RM50 (tidak termasuk postage) untuk pendaftaran Sales Executive BeONE, anda akan menerima Starter Pack :

starter pack beone sales executive

  1. 5 Keping simkad untuk tujuan jualan & pendaftaran.
  2. 1 keping simkad untuk tujuan e-wallet pemilik akaun Sales Executive BeONE.
  3. Tambah Nilai dengan nilai RM10.
  4. Yuran Pendaftaran Sales Executive dengan nilai RM10.
  5. Agent ID untuk sistem Sales Executive BeONE.

Sales Executive BeONE juga boleh membuat pembelian tambahan untuk tujuan jualan dan promosi dengan nilai-nilai tertentu yang telah ditetapkan oleh pihak BeONE Network Sdn Bhd.

Apabila anda sudah mendaftar sebagai BeONE Sales Executive (BSE), kami akan masukkan anda di dalam group support dan tutorial-tutorial serta pelan pemasaran akan diberikan untuk kemudahan serta kelancaran jualan mana-mana produk daripada BeONE Prepaid.

Berminat untuk menjana pendapatan dengan mendaftar sebagai BeONE Sales Executive ? Whatsapp ‘BeONE Sales Executive‘ ke 0177860670 atau klik disini : BeONE Sales Executive dan saya akan berikan informasi berkaitan dengan pelan pemasaran dan proses pendaftaran.

Pendaftaran Executive Partner Halo Telco : https://topupniaga.com/pendaftaran-executive-partner-halo-telco.

Jana Pendapatan Melalui Niche Telco : https://amirazman.my/jana-pendapatan-melalui-niche-telco.