BeONE Memperkenalkan Pek Ultra Jimat

Bermula pada 27 Februari 2024, BeONE mula memperkenalkan pek Ultra Jimat dengan harga RM5 sahaja tanpa kredit tersedia pada sim tersebut. Sim yang telah diaktifkan juga akan menerima bonus internet sebanyak 1 GB yang mempunyai tempoh aktif selama 7 hari.

Untuk pelan panggilan, BeONE masih lagi menawarkan panggilan percuma kepada rangkaian BeONE walaupun tanpa apa-apa langganan. Maklumat lanjut mengenai pelan bagi pek Ultra Jimat ini anda boleh lihat dibawah.

beone pek ultra jimat

Dengan pengenalan pek Ultra Jimat ini, 3 pelan utama BeONE Prepaid iaitu RF30, RU35 dan RU45 ditawarkan dengan penawaran harga yang lebih rendah. Untuk RF30, langganan untuk pelan ini ditawarkan pada harga RM25 sahaja dan pengguna akan menerima 30 GB data dengan kelajuan sehingga 100 Mbps, panggilan tanpa had, data berkelajuan basic 512kbps sebanyak 10 GB, penggunaan tanpa had untuk aplikasi Whatsapp, WeChat dan Telegram dengan FUP 10GB dan data hotspot berkongsi dengan data utama.

Untuk RU35 pula ditawarkan pada harga langganan RM30 dengan penawaran penggunaan data tanpa had yang dihadkan pada kelajuan 3 Mbps dengan FUP 50 GB, manakala RU45 pula  ditawarkan pada harga langganan RM40 dengan penawaran penggunaan data tanpa had yang dihadkan pada kelajuan 6 Mbps dengan FUP 60GB.

beone prepaid mobile data plan

Walaupun pada informasi yang diberikan BeONE ini ada dipaparkan 5G, tidak dapat dipastikan adakah rangkaian 5G dapat diakses menggunakan sim ini buat masa sekarang. Saya akan kemaskini setelah saya mencuba pelan terbaru ini kelak.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan sim BeONE Prepaid, anda boleh dapatkan melalui Shopee Topup Niaga selagi stok masih ada disini : https://shopee.com.my/reunitero1992.

Jika anda mempunyai sim BeONE Prepaid tetapi buntu kerana tidak tahu untuk mendaftarkan sim tersebut, anda boleh lihat tutorial pendaftaran simkad BeONE Prepaid disini : https://topupniaga.com/tutorial-pendaftaran-simkad-beone-prepaid.

Atau anda berminat untuk mendaftar sebagai agen sah BeONE Prepaid ? Juga boleh hubungi kami untuk ketahui kelebihan sebagai BeONE Prepaid Partner dan juga struktur komisyen yang terbaru yang agak menarik dengan komisyen overriding sehingga 5 Tier disini : https://www.facebook.com/topupniaganetwork.

Daftar aplikasi Topup Niaga disini : https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.