Redone Memperkenalkan Pelan Postpaid 5G

Bermula pada 1 April 2024, Redone telah memperkenalkan pelan postpaid 5G terbaru mereka iaitu 5G Postpaid 38 dan juga 5G Postpaid 48.

redone 5g postpaid plan

Untuk pelan Redone 5G Postpaid 38, pengguna akan menerima data berkelajuan tinggi sebanyak 30 GB, data bonus 5G sebanyak 30 GB, penggunaan Youtube, Facebook & Instagram tanpa had (FUP 50 GB) pada kelajuan 3Mbps, 5 GB data hotspot, Basic Internet sebanyak 10 GB dan panggilan tanpa had kesemua rangkaian dengan harga akses bulanan sebanyak RM38/bulan sahaja untuk jumlah penggunaan data sebanyak 110 GB.

Bagi pelan Redone 5G Postpaid 48 pula, pengguna akan menerima data berkelajuan tinggi sebanyak 50 GB, data bonys 5G sebanyak 50 GB, penggunaan Youtube, Facebook & Instagram tanpa had (FUP 50 GB) pada kelajuan 6Mbps, 5 GB data hotspot, Basic Internet sebanyak 10 GB dan panggilan tanpa had kesemua rangkaian dengan harga akses bulanan sebanyak RM38/bulan sahaja untuk jumlah penggunaan data sebanyak 150 GB.

Pada pendapat saya, akhirnya Redone Postpaid mengeluarkan pelan yang agak menarik dengan penawaran data pada tanda harga dibawah RM50. Bagaimana pula dengan pendapat anda ? Adakah pelan ini berbaloi untuk penggunaan anda ?

Sekiranya anda berminat untuk mendaftar pelan ini, untuk pendaftaran secara MNP, iaitu kekal no sedia ada dan bertukar kepada telco Redone hanya RM10 sahaja untuk pendaftaran pelan ini memandangkan bayaran pendahuluan dikecualikan. Manakala sekiranya anda berminat untuk mendaftar nombor baru dan memilih 4 digit terakhir yang anda ingini, akan dikenakan bayaran pendahuluan bergantung pada pelan yang dilanggan seperti tertera pada butiran pelan diatas.

Anda berminat untuk mendapatkan sim Redone Postpaid ini ? Anda boleh dapatkannya dengan Topup Niaga disini : https://shope.ee/50C1Zpgilm.

Daftar aplikasi Topup Niaga disini : https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.