BeONE Memperkenalkan Pelan RedFAST

Pada hari ini, BeONE Prepaid telah memperkenalkan pelan RedFAST, iaitu pelan yang ditunggu-tunggu kerana sebelum ini khabar angin mengatakan ianya merupakan diantara pelan yang termurah dipasaran buat masa sekarang. Daripada bulan Februari lagi, sehinggalah pada bulan Mei, akhirnya pelan ini telah tersedia dan boleh dilanggan oleh pengguna BeONE Prepaid.

Pelan Beone Prepaid RM30 RedFAST ini menawarkan 30 GB data internet berkelajuan tinggi untuk penggunaan pelbagai serta panggilan tanpa had kesemua rangkaian di Malaysia untuk tempoh 30 hari dengan hanya RM30 sahaja. Pelan ini adalah diantara pelan yang termurah memandangkan ianya bukan sahaja menawarkan data internet dengan kadar RM1/1 GB, malah juga dengan panggilan tanpa had serta unlimited social chat, saya boleh katakan ini antara pelan yang sangat sempurna bagi sebahagian besar pengguna.

Buat masa sekarang, langganan melalui aplikasi masih lagi belum tersedia memandangkan ianya masih lagi baru diaktifkan oleh telco BeONE Prepaid, tetapi untuk melanggan melalui USSD anda boleh ikut langkah dibawah :

cara langgan redfast

  1. Dail *108#
  2. Tekan 2 – Data.
  3. Tekan 2 – redFAST.
  4. tekan 1 – redFAST RM30
  5. tekan 1 – confirm.

BeONE masih lagi berada dalam fasa permulaan untuk memperkenalkan produk mereka kepada umum dan bagi mereka yang ingin menjana pendapatan dengan mendaftar sebagai BeONE Sales Executive, anda boleh Whatsapp ‘BeONE Sales Executive‘ ke 0177860670 atau klik disini : BeONE Sales Executive dan saya akan berikan informasi berkaitan dengan pelan pemasaran dan proses pendaftaran.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan pelan BeONE Prepaid ini, anda boleh Whatsapp ‘BeONE Prepaid‘ ke 0177860670 atau PM ke Facebook kami : Topup Niaga untuk mendapatkannya dengan harga serendah RM5/sim.

Kelebihan Menjadi Sales Executive BeONE Prepaid : https://topupniaga.com/kelebihan-menjadi-sales-executive-beone.

Daftar sebagai Dealer & Agen Topup Niaga : https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.