Cara Mendapatkan Simkad Yoodo PERCUMA

Tahukah anda sebenarnya anda boleh sahaja mendapatkan simkad Yoodo secara PERCUMA ?

Bukan itu sahaja, malah anda dapat juga 7 GB data PERCUMA selepas anda aktifkan sim Yoodo ini ?

Dapatkan sim Yoodo disini : https://app.yoodo.com.my/assets/index.html#friendInvitation?code=pxkbe8208.

Apa kelebihan sim Yoodo ini ?

Terdapat pelbagai kelebihan sim Yoodo diantaranya :

  1. Yoodo menggunakan rangkaian Celcom. Rangkaian Celcom boleh dikatakan antara syarikat telekomunikasi yang mempunyai rangkaian terluas termasuk juga di kawasan luar bandar.
  2. Anda boleh cipta sendiri pelan mengikut kesesuaian seperti penggunaan data, kelajuan internet, pass rangkaian 5G, panggilan dan SMS serta banyak lagi pelan tambahan yang ada.
  3. Sim ini boleh didapatkan secara PERCUMA dan akan dihantar terus ke rumah anda. Aktifkan dengan mudah menggunakan aplikasi Yoodo sahaja.
  4. Terdapat ganjaran apabila anda mengajak rakan anda menggunakan sim Yoodo iaitu 2000 points.
  5. Points yang diterima boleh digunakan untuk membuat langganan pelan Yoodo. 1000 points bersamaan dengan RM10.

Bagaimana cara untuk mendapatkan simkad Yoodo ini ?

Caranya mudah sahaja, anda boleh klik link ini : https://app.yoodo.com.my/assets/index.html#friendInvitation?code=pxkbe8208.

Kemudian klik Order Sim dan Get Started.

yoodo sim plan

Setelah itu, anda boleh pilih untuk membuat langganan best selling plans, atau anda boleh customize pelan anda sendiri. Atau sekiranya anda ingin dapatkan sim percuma dan buat langganan kemudian, boleh pilih ‘I just want a FREE SIM, please‘.

Isikan maklumat yang diperlukan seperti alamat, nama dan nombor telefon penerima untuk proses penghantaran sim Yoodo. Anda juga boleh membuat pilihan untuk proses penghantaran biasa yang PERCUMA atau penghantaran pantas yang memerlukan sedikit bayaran.

Selepas sim Yoodo anda berada di tangan, download aplikasi Yoodo, dan pilih untuk activate sim serta berikan maklumat untuk pendaftaran sim tersebut serta mula membuat langganan pelan yang diingini.

Diharap perkongsian cara untuk mendapatkan simkad Yoodo secara PERCUMA ini dapat dimanfaatkan dan kongsikan kepada rakan-rakan anda juga jika mereka mahukan sim Yoodo secara PERCUMA.

Dapatkannya disini : https://app.yoodo.com.my/assets/index.html#friendInvitation?code=pxkbe8208.

Berminat untuk menjadi Executive Partner Halo Telco ? Baca disini : https://topupniaga.com/kelebihan-menjadi-executive-partner-halo-telco.

Daftar sebagai Agen Topup Niaga disini : https://shop.topupniaga.com/pendaftaran-sistem-jualan-topup-niaga.

Dapatkan mobile printer termurah disini : https://shope.ee/qB6tl4La6.