Kemaskini Aplikasi Topup Niaga Mei 2023

Baru-baru ini, kami telah mengemaskini aplikasi Topup Niaga kepada versi yang lebih baru untuk Mei 2023. Terdapat beberapa ciri-ciri tambahan baru dan juga perubahan memandangkan kami perlu menurut polisi daripada Google Playstore untuk memastikan aplikasi kita sentiasa tersedia pada platform tersebut.

Diantara perubahan yang telah ditambah pada aplikasi Topup Niaga terbaru pada kali ini :

  • Kemaskini nombor careline kepada nombor yang baru.
  • Penambahan fungsi Telegram Gateway Server.
  • Fungsi untuk menghilangkan popup notification pada bahagian Setting.
  • Fungsi untuk penutupan akaun pada bahagian Setting.
  • Fungsi penghutang yang akan dipaparkan apabila print resit (kami tidak menggalakkan pelanggan berhutang).

Anda boleh cuba mengemaskini aplikasi Topup Niaga melalui Google Playstore dan sekiranya kemaskini tidak berjaya, anda boleh cuba uninstall terlebih dahulu dan kemudian install semula. Pastikan anda tidak lupa login ID yang digunakan.

Untuk memuat turun aplikasi Topup Niaga di Google Playstore, anda boleh klik disini : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.otoreport.topupniaga.

Aplikasi Topup Niaga merupakan aplikasi yang mengandungi pelbagai produk telekomunikasi seperti tambah nilai, pembayaran bil utiliti, topup games, pelbagai voucher dan sebagainya yang mana anda boleh daftar secara PERCUMA.

Dapatkan informasi mengenai aplikasi Topup Niaga dengan lebih lanjut disini : https://shop.topupniaga.com/pendaftaran-sistem-jualan-topup-niaga.

Diharap kemaskini aplikasi Topup Niaga terbaru Mei 2023 ini sedikit sebanyak dapat memberikan pengalaman penggunaan yang lebih baik berbanding versi yang terdahulu dan dapat dimanfaatkan dalam penjimatan kos kehidupan seharian.

Berminat untuk menjadi Executive Partner Halo Telco ? Baca disini : https://topupniaga.com/kelebihan-menjadi-executive-partner-halo-telco.

Sekarang ini cuaca panas betul, boleh lihat aircond Midea murah disini : https://shope.ee/1LARilWpbE.