digi menawarkan unlimited internet sempena merdeka

Sempena dengan Hari Kemerdekaan yang ke 61 , Digi menawarkan unlimited internet ataupun dalam bahasa melayunya internet tanpa had kepada pengguna selama 61 hari bermula 1 Ogos 2018.

Tawaran akses unlimited internet ini ditawarkan dari 12 malam sehingga 12 tengah hari, dari 1 Ogos 2018 sehingga 30 September 2018. Walaupun begitu, Digi telah menetapkan syarat-syarat tertentu untuk pengguna mendapatkan tawaran khas ini.

promosi digi sempena merdeka

Pengguna Digi berkenaan perlu melanggan pakej pascabayar RM38 atau keatas, ataupun Prepaid Digi Home Broadband RM60 atau keatas dan tawaran akses unlimited ini akan diaktifkan secara automatik sehingga 30 September 2018.

Untuk makluman pengguna, Digi juga telah mengehadkan penggunaan internet tanpa had tersebut dimana penggunaan P2P dan tethering tidak boleh digunakan melalui tawaran ini.

Untuk maklumat lanjut berkenaan tawaran ini, anda boleh layari : https://new.digi.com.my/cs/Satellite/Page/tnc/default/internet-gemilang.

Berminat untuk menjadi Dealer/Agen Topup ? Layari : https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.

Berminat untuk menjadi Sales Advisor Redone ? Layari : https://topupniaga.com/kelebihan-menjadi-sales-advisor-redone.

Jom baca kepentingan laman web untuk perniagaan disini : http://hostingmalaya.com/kepentingan-laman-web-dalam-perniagaan.