pelan unlimited call digi

Bagi mereka yang mencari pelan panggilan tanpa had termurah menggunakan prepaid atau prabayar, digi prepaid merupakan jawapannya. Tidak banyak syarikat telekomunikasi buat masa ini yang menawarkan pelan panggilan tanpa had kepada pelan prepaid, tetapi Digi mengambil langkah ini melalui pelan prepaid BigBonus mereka.

Terdapat 2 jenis pelan yang diperkenalkan oleh Digi untuk pelan prepaid mereka, iaitu pelan BigBonus untuk pelan automatik renew mereka, dan pelan Internet Cili Padi untuk pelan one time pass mereka. Pelan One Time Pass atau pelan Internet Cili Padi ini sesuai untuk mereka yang memerlukan data internet tanpa had untuk aplikasi sosial seperti Facebook, Instagram, Twitter dan Youtube manakala pelan BigBonus mereka sesuai untuk pengguna yang memerlukan panggilan tanpa had.

pelan internet cili padi

pelan digi prepaid bigbonus

Seperti yang anda lihat diatas, pelan biGBonus RM28 daripada digi menawarkan data internet berkelajuan tinggi sebanyak 4 GB serta 1 GB data setiap hari dari jam 1 petang sehingga jam 7 petang berserta panggilan tanpa had kesemua rangkaian serta talian tetap secara percuma memandangkan pelan biGBonus RM28 dan biGBonus RM50 merupakan pelan Promo.

Walaupun begitu, seperti yang anda lihat, pelan biGBonus Rm35 memerlukan addon untuk pelan panggilan tanpa had dengan harga RM5 untuk Digi-Digi manakala RM10 untuk panggilan tanpa had kerana pelan ini tidak termasuk dalam promo pelan biGBonus.

pelan digi prepaid

Bagi pengguna sedia ada Digi Prepaid, anda boleh melanggan pelan biGBonus ini melalui panggilan *116*1# . Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari ke laman rasmi Digi berkenaan pelan ini disini : https://www.digi.com.my/shop/prepaid-plans/internet-addons/bigbonus.

Inginkan Unlimited Call + 8 GB Internet berkelajuan tinggi bulanan RM38 sahaja ? Klik sekarang : https://topupniaga.com/pelan-8gb-internet-dan-unlimited-call-termurah.

Berminat untuk menjadi Dealer / Agen Topup Niaga ? Klik sekarang : https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.