Perkhidmatan Friendi Mobile Ditamatkan

Bermula pada 15 Ogos 2019 ini, perkhidmatan Friendi Mobile ditamatkan secara rasmi seperti yang diberitahu pada laman web rasmi mereka di http://www.friendimobile.my. Untuk pengetahuan anda, Friendi Mobile merupakan salah satu daripada syarikat telekomunikasi Mobile Number Virtual Operator (MNVO) yang telah dilancarkan pada tahun 2013 yang lalu.

Untuk mengelakkan sebarang masalah, pengguna sedia ada Friendi Mobile diharap dapat membuat penukaran telco sebelum 15 Ogos 2019 untuk mengekalkan nombor talian yang digunakan. Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan pelan internet 8 GB serta panggilan tanpa had serendah RM38 sahaja, anda boleh layari post kami sebelum ini : https://topupniaga.com/pelan-8gb-internet-dan-unlimited-call-termurah.

laman rasmi friendi mobile

Pengguna sedia ada juga boleh mendapatkan borang untuk mendapatkan ganti semula atau refund untuk kredit tambah nilai yang masih ada dengan menghubungi Friendi Mobile melalui email . Untuk maklumat lanjut mengenai Friendi Mobile ditamatkan ini, anda boleh layari laman web rasmi Friendi Mobile disini : http://www.friendimobile.my

Berminat untuk menjadi Dealer / Agen Topup Niaga ? Klik disini : https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.

Berminat untuk menjadi Sales Advisor Redone ? Klik disini : https://topupniaga.com/kelebihan-menjadi-sales-advisor-redone.