Pelan 8GB Internet Dan Unlimited Call Termurah

Baru-baru ini, Redone telah menawarkan pelan 8GB internet dan unlimited call termurah yang berada dipasaran iaitu pelan Amazing 38+. Pelan ini memberikan data internet berkelajuan tinggi sebanyak 8GB dan juga panggilan tanpa had kesemua rangkaian dengan bayaran bulanan serendah RM40.28 sahaja.

Pelan yang ditawarkan pada kali ini menawarkan 2 kali ganda internet berbanding pelan terdahulu, Amazing 38 yang mempunyai bayaran bulanan yang sama. Bagi pengguna Redone yang masih menggunakan pelan Amazing 38, anda boleh menghubungi talian helpline Redone untuk menaiktaraf kepada pelan Amazing 38+ bagi menikmati data internet berkelajuan tinggi yang lebih tinggi.

Dibawah saya sertakan perbezaan pelan Amazing 38 serta pelan Amazing 38+ yang terkini.

plan amazing 38+

pelan amazing 38 dan amazing 68

Oleh yang demikian, sekiranya anda berminat untuk mendapatkan pelan yang menawarkan internet berkelajuan tinggi dengan quota sebanyak 8GB serta panggilan tanpa had keseluruh rangkaian, anda boleh mendapatkannya daripada Topup Niaga Network dengan harga serendah RM10 sahaja.

Anda boleh layari laman web Shopee kami disini : SHOPEE TOPUP NIAGA NETWORK.

shopee topup niaga

Bagi mereka yang berminat, anda boleh membuat pilihan sama ada ingin kekal nombor sedia ada (MNP ke telco Redone) atau mendaftar talian baru Redone dengan pilihan nombor anda sendiri (nombor yang VIP memerlukan deposit). Dan jangan risau sekiranya anda telah disenarai hitam oleh telco sebelum ini kerana telco Redone juga boleh menerima pelanggan yang telah disenarai hitam oleh telco lain dengan syarat-syarat yang tertentu.

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan lanjut berkenaan pelan ini, anda boleh ajukan pada ruangan komen dibawah atau page Topup Niaga Network dan kami akan cuba untuk balas dengan secepatnya. Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan pelan ini sekiranya penawaran 8GB internet dan unlimited call yang diberikan berbaloi dan sesuai dengan bajet anda.

pelan telefon terbaik

Berminat untuk mendapatkan pelan ini ? Boleh Whatsapp ‘TELCOVIRAL‘ dan hantar ke 0177860670 atau klik disini : TELCOVIRAL.

Atau anda boleh terus ke laman web Shopee kami disini : SHOPEE TOPUP NIAGA NETWORK.

Berminat untuk menjadi Dealer / Agen Topup Niaga ? Klik disini : https://topupniaga.com.

Berminat untuk menjadi telcopreneur Malaysia ? Jom baca kelebihan Sales Advisor Redone disini : https://topupniaga.com/kelebihan-menjadi-sales-advisor-redone.