hotlink memberikan data percuma

Sempena menyambut bulan kemerdekaan pada tahun ini, Hotlink menawarkan data percuma melalui tawaran HotlinkMU GIGA Sale dimana pengguna boleh menerima data percuma sehingga 62 GB dengan pembelian daripada mana-mana tawaran pelan HotlinkMU GIGA Sale.

Untuk mendapatkan data percuma ini, pengguna perlu menggunakan aplikasi Hotlink Red App untuk membuat pembelian tawaran pelan HotlinkMU GIGA Sale tersebut. Anda boleh mendapatkan aplikasi tersebut disini : https://play.google.com/store/apps/details?id=my.com.maxis.hotlink.production&hl=en.

HotlinkMU GIGA Sale

Promosi ini bermula pada 21 Ogos 2019 dan akan berakhir pada 25 September 2019 pada jam 11.59 malam dimana anda akan menerima 62 GB data percuma ini setelah anda berjaya membuat pembelian pada pelan yang terpilih di dalam HotlinkMU GIGA Sale. Data percuma internet berkelajuan tinggi ini anda boleh gunakan untuk melayari internet, streaming atau download pada bila-bila masa.

Untuk maklumat lanjut berkenaan Hotlink menawarkan data percuma ini, anda boleh layari laman promosi Hotlink disini : https://www.hotlink.com.my/en/campaigns/hotlinkmu-giga-sale-deal.

Berminat untuk menjadi Dealer / Agen Topup ? Klik disini : https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.

Berminat untuk mendapatkan pelan Unlimited Call Termurah ? Klik disini : https://topupniaga.com/pelan-8gb-internet-dan-unlimited-call-termurah.