Duit Raya Percuma Dari Yoodo Monsteraya

Sempena hari raya aidilfitri yang bakal menjelang, terdapat pelbagai tawaran menarik daripada Yoodo diantaranya peluang mendapatkan duit raya percuma sebanyak RM20 dalam bentuk Boost Credit. Untuk berpeluang mendapatkan duit raya percuma ini, pengguna sedia ada Yoodo, langganan sebanyak RM35 dan ke atas diperlukan untuk berpeluang memenangi RM20 duit raya yang akan diumumkan pada setiap minggu dan akan berakhir pada 11 Jun 2020.

duit raya monsteraya yoodo

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan simkad Yoodo serta 7 GB data internet tambahan secara percuma, anda boleh klik link ini untuk mendapatkannya : https://app.yoodo.com.my/assets/index.html#friendInvitation?code=pxkbe8208 atau isi referral code:pxkbe8208 pada halaman pengesahan semasa mengaktifkan simkad ini dan anda juga berpeluang mendapatkan RM20 duit raya apabila membuat langganan sebanyak RM35 dan ke atas.

cabutan bertuah monsteraya yoodo

Selain itu, Yoodo juga menawarkan data internet sebanyak 20 GB dengan hanya RM20 sahaja, diantara pelan yang termurah di Malaysia pada ketika ini. Untuk makluman anda, tawaran ini akan berakhir pada 30 Jun 2020.

yoodo the 2020 monster attack

Bukan itu sahaja, Yoodo juga dengan kerjasama bersama Tiktok melancarkan kempen Raya Rewards dimana pengguna Yoodo boleh memperoleh Tiktok points untuk menebus RM 20 wallet kredit. Kempen ini akan bermula pada 7 Mei 2020 dan akan berakhir pada 7 Jun 2020 kelak.

raya rewards yoodo tiktok

tiktok point yoodo rm20 claim

Untuk maklumat lebih terperinci, anda boleh melihat terma dan syarat yang dinyatakan berkenaan tawaran-tawaran diatas pada pautan ini : https://www.yoodo.com.my/monsteraya.

Dapatkan Simkad Yoodo dan 7 GB Data Internet Tambahan Percuma disini : https://topupniaga.com/simkad-dan-rm20-percuma-daripada-yoodo.

Bayar Zakat Fitrah Secara Online disini : https://amirazman.my/cara-bayar-zakat-fitrah-online.