Gangguan Perkhidmatan Yoodo Februari 2021

Bagi pengguna Yoodo, anda berkemungkinan akan mengalami gangguan perkhidmatan pada 24 – 26 Februari 2021 ini memandangkan pihak Yoodo menjalankan proses penyelenggaraan sistem untuk meningkatkan mutu perkhidmatan mereka. Maklumat ini disampaikan menerusi email kepada pengguna mereka dan pada waktu post ini ditaip, masih tiada apa-apa post di Facebook rasmi mereka berkaitan informasi ini disiarkan oleh pihak Yoodo.

Menurut email tersebut, pengguna mungkin akan mengalami sedikit gangguan perkhidmatan melibatkan data internet, panggilan dan juga SMS dan pihak Yoodo juga menyarankan untuk memperbaharui pelan atau membuat sebarang pembelian sebelum tempoh naik taraf.

Untuk maklumat lanjut berkenaan cara memperbaharui pelan anda pada bila-bila masa, anda boleh rujuk disini : https://support.yoodo.com.my/hc/en-us/sections/900000066323-Renew-Antime.

promosi yoodo 100gb rm1

Anda boleh mendapatkan simkad Yoodo ini secara PERCUMA melalui pautan ini : https://app.yoodo.com.my/assets/index.html#friendInvitation?code=pxkbe8208. Penghantaran simkad adalah percuma, malah anda akan menerima 7 GB DATA INTERNET secara PERCUMA setelah anda mengaktifkan simkad tersebut.

Yoodo Menawarkan Pelan Unlimited Internet : https://topupniaga.com/yoodo-menawarkan-pelan-unlimited-internet.

Pelan Unlimited Call Ke Seluruh Rangkaian RM10/bulan : https://topupniaga.com/pengenalan-pelan-beone-prepaid.