Internet Percuma Digi Dengan Tambah Nilai

Internet Percuma Digi Dengan Tambah Nilai

Setelah digi memberikan Basic Internet secara percuma pada plan Digi Prepaid, kali ini digi memberikan pula internet percuma digi dengan tambah nilai.

Digi tidak berdiam diri dengan promosi-promosi daripada syarikat telekomunikasi yang berlumba-lumba untuk memberikan pakej terbaik, termurah untuk sama-sama bersaing dalam memajukan syarikat telekomunikasi masing-masing. Dengan tambah nilai serendah RM10, anda sudah layak untuk menerima internet berkelajuan tinggi secara percuma dari Digi !

free internet digi

Dengan tambah nilai serendah RM10, anda dapat menikmati internet tanpa had percuma sebanyak 300MB selama 10 hari dengan cara dail *888*1#. Untuk tambah nilai RM30 dan keatas pula, anda boleh mendapatkan internet tanpa had percuma sebanyak 1.5GB selama 30hari dengan cara dail *888*1#.

internet digi percuma

Diatas menunjukkan cara untuk mendapatkan 3.5GB dengan tambah nilai RM30 sebulan. Boleh dikatakan berbaloi jugalah 3.5GB untuk RM30 di Malaysia ni. Masih menunggu syarikat telekomunikasi luar atau dalam malaysia menawarkan pelan yang outstanding dan sangat menarik, berbaloi-baloi !

digi music freedom iflix

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari : http://new.digi.com.my/promotion/freeinternet

Mahukan lebih penjimatan? Jom jadi Dealer Topup 24jam kami ! http://topupniaga.com