Kemaskini Terbaru Apps Topup Niaga

Kemaskini Terbaru Apps Topup Niaga

Semalam telah berlakunya kemaskini terbaru apps Topup Niaga iaitu SRS Mobile dimana kemaskini terbaru ini menyelesaikan masalah pengguna yang tidak dapat melihat senarai transaksi yang telah dibuat.

topup niaga produk

Selain itu, Apps SRS Mobile juga sekarang sudah berfungsi sekiranya dealer ingin mendaftarkan agen, ataupun agen ingin mendaftarkan agen. RM10 akan ditolak daripada akaun anda, dan agen akan didaftarkan dengan modal RM0. Kemaskini pada kali ini semestinya akan memudahkan pengguna membuat jualan serta urusan lain menggunakan apps sahaja. Kita¬†tidak menggalakkan penggunaan SMS kecuali anda terdesak atau sebagainya untuk mengatasi masalah SMS sistem yang ‘sibuk’.
topup niaga register agentopup niaga daftar agen

 

Baru-baru ini terdapat pelbagai penipuan dalam perniagaan reload yang berlaku, seperti Whatsapp atau SMS yang berpura-pura seperti sistem atau sebagainya untuk mendapatkan password anda. INGAT ! KITA TIDAK AKAN MEMINTA PASSWORD DARIPADA ANDA ! SEKALIPUN JANGAN BERI PASSWORD ANDA KEPADA SESIAPA TERMASUK RAKAN ANDA SENDIRI !

topup niaga account

Jangan lupa kemaskini apps anda ya ! Atau dapatkan apps di Google Play : SRS Mobile

Anda ingin menjadi Dealer Topup Niaga ? Pelbagai kelebihan sebagai dealer kami ! Boleh hubungi kami melalui Whatsapp 0177860670 (Amir) atau Facebook https://www.facebook.com/amirazman92