keuntungan pasif dealer topup niaga

Ramai yang bertanyakan kepada saya berapa keuntungan pasif Dealer Topup Niaga ? Betul ke wujud Keuntungan pasif Dealer ni ? Macam mana nak dapat , masuk bank ke ?

Baiklah pada post kali ini, saya akan berikan maklumat dengan lebih terperinci bagaimana keuntungan pasif Dealer ini dikira.

Seperti yang anda maklum, Topup Niaga membuka 2 pakej iaitu Dealer dan juga Agen. Dealer boleh mendaftar agen bawah dan mendapat 1% daripada total sales agen mereka, manakala agen cuma dapat keuntungan daripada jualan mereka sendiri sahaja.

Apabila anda sudah mendaftar sebagai Dealer, anda akan mendapat tutorial daripada saya tentang cara untuk menetapkan keuntungan agen, atau anda boleh layari disini : topupniaga.com/tutorial-dealer-menetapkan-keuntungan-agen .

Apabila anda sudah menetapkan pengurangan 1% untuk produk-produk tersebut, keuntungan Agen dan keuntungan anda akan berupa seperti dibawah :

kadar keuntungan agen topup

1% yang anda kurangkan itulah yang menjadi keuntungan pasif Dealer untuk setiap minggu. Dealer memperoleh keuntungan sebanyak RM25 untuk setiap pendaftaran Agen dan 1% daripada jualan Agen. Sebagai contoh, anda mempunyai 3 agen, dan setiap agen membuat jualan sebanyak RM1000 :

3 Agen daftar = RM25 x 3 = RM75 –> Keuntungan Aktif
RM1000 x 3 x 1% = RM30 —-> Keuntungan Pasif

Keuntungan pasif ini anda akan sentiasa nikmati selagi agen anda menjual, dan keuntungan pasif tersebut akan masuk pada setiap hari Ahad didalam akaun modal topup anda. Bagaimana nak dapat cash ? Jual sahaja modal topup tersebut dan anda dapat secara cash 🙂

Haa macam mana ? Dah faham sikit tentang 1% sales agen menjadi keuntungan pasif Dealer ini ? Saya sediakan beberapa screenshot dibawah menunjukkan bagaimana sistem memberitahu keuntungan pasif anda pada setiap hari Ahad. Screenshot ini daripada salah seorang ahli dalam Topup Niaga Network. Sekiranya anda lihat dengan betul, keuntungannya meningkat dari minggu ke minggu !

keuntungan topup tinggi keuntungan topup niaga keuntungan pasif dealer

Anda juga ingin meningkatkan pendapatan seperti mereka ?

Topup Niaga mempunyai promosi yang sangat istimewa, anda boleh dapatkan promosi istimewa tersebut disini : http://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda

*** Bonus untuk anda yang membaca post ini ! Anda berpeluang mendapatkan RM5 x 2 Percuma setiap Jumaat ! Jom sertai disini : http://topupniaga.com/topup-rm5-percuma-setiap-jumaat

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai Dealer atau Agen Topup Niaga atau yang berkaitan, anda boleh hubungi kami melalui ruangan komen dibawah atau :

Facebook : Topup Niaga

Whatsapp: +60177860670 (Amir)

Jom Jadi Dealer Topup Niaga ! Hanya di http://topupniaga.com !