Magic Sim Internet Percuma Tanpa Had

internet percuma tanpa had

Magic Sim merupakan salah satu plan Celcom yang amat menarik baru-baru ini kerana menawarkan internet percuma tanpa had (tidak dikira quota) dari jam 1 pagi sehingga 7 pagi setiap hari sekiranya anda melanggan pakej internet mingguan atau bulanan yang mereka tawarkan. Plan Magic Sim ini juga mempunyai free basic internet, panggilan serta sms percuma daripada Celcom.

Pelan yang perlu anda langgan untuk mendapatkan internet percuma tanpa had atau dikenali sebagai ‘Burung Hantu’  ialah seperti dibawah :

plan burung hantu

Pakej ini akan autorenew sekiranya anda mempunyai kredit dan baki yang mencukupi. Sangat mudah, automatik melanggan semula pelan tersebut sekiranya telah tamat. Untuk mendapatkan Magic Sim, ianya cuma berharga RM5 sahaja per simkad atau anda boleh dapatkan di authorized seller Celcom berhampiran dengan lokasi anda. Bersedia untuk pelan internet percuma tanpa had anda !

magic sim celcom

Sekiranya anda sudah menjadi pengguna celcom, dan ingin migrate ke Magic Sim, caranya mudah sahaja. Cuma perlu menghantar SMS taip MIG MAGIC dan hantar ke 28882. RM5 akan dicas untuk penukaran plan lama anda ke Magic Sim.

Semoga dengan kelahiran Magic Sim ini, telco lain juga akan bersama-sama bersaing untuk memberikan pelan yang terbaik, murah dan berkualiti kepada pengguna.