pelan internet murah tanpa gst

Bermulanya era GST 0% bermula pada 1 Jun 2018 memberi erti bermulanya era pelan internet murah tanpa GST. Begitu juga dengan telco Redone, salah satu syarikat telekomunikasi yang menyediakan pelan internet termurah di Malaysia. Bagi pengguna servis syarikat telekomunikasi, pasti merasa gembira kerana tiada lagi caj tambahan GST yang perlu dibayar lagi-lagi pakej yang harganya agak tinggi seperti Digi Infinite Plan (RM150+RM9 GST).

Untuk pelan internet termurah dengan caj bulanan dibawah RM 50, Redone merupakan antara penyedia yang terbaik di Malaysia dimana pelan Amazing 48 mereka memberikan 15 GB data berkelajuan tinggi dan 5 GB data berkelajuan rendah. Selain itu, dengan kadar GST yang telah berubah kepada 0%, sudah semestinya memberikan penjimatan kepada servis-servis yang ada seperti panggilan, SMS, MMS dan juga pelan tambahan seperti redVIDEO dan RedCALL.

redone tanpa gst

Selain itu, pelan Amazing 28 yang mereka tawarkan juga agak menarik, berbekalkan 5 GB data berkelajuan tinggi dan 5 GB data berkelajuan rendah dengan bayaran bulanan serendah RM28/bulan sahaja. Selain itu, satu-satunya pelan postpaid yang termurah dalam Malaysia iaitu Amazing 8 dengan bayaran bulanan sebanyak RM8 sahaja dan anda dapat menikmati internet berkelajuan tinggi sebanyak 1 GB dan panggilan tanpa had ke rangkaian Redone. Jadi, kalau ambil pelan ini dengan aweks ke, dengan family ke, jimatlah nak calling-calling hari-hari ye tak ? ūüėõ

Istimewanya pelan Redone ini, panggilan tanpa had untuk panggilan sesama rangkaian dan dengan tambahan redCALL, pengguna dapat menikmati panggilan tanpa had keseluruh rangkaian dan talian tetap. redCALL ini agak sesuai untuk mereka yang banyak memerlukan task untuk membuat panggilan seperti ahli perniagaan, servis pelanggan dan sebagainya. Selain itu, anda masih boleh melanggan pelan yang ditawarkan oleh Redone walaupun status anda BLACKLIST tetapi dengan syarat-syarat tertentu. Awesome kan ?

Saya sertakan pelan Redone dibawah untuk rujukan anda beserta cas bagi servis yang mereka kenakan :

pelan internet termurah

Redone menggunakan jaringan rangkaian Celcom, jadi sekiranya dikawasan anda rangkaian Celcom berada dalam keadaan yang baik, Redone juga dapat digunakan dengan baik dikawasan tersebut.

Anda sedang mencari pelan internet murah tanpa GST yang murah dengan quota internet yang tinggi ? Redone mungkin pelan yang sesuai untuk anda. Pendaftaran nombor baru atau MNP iaitu penukaran telco dengan pengekalan nombor juga dibenarkan.

Untuk mendapatkan pelan ini, anda hanya perlu¬†WHATSAPP ‘TELCOVIRAL‘ dan hantar ke 0177860670¬†atau klik sahaja disini :¬†http://telcomurah.wasap.my.

Berminat untuk menjadi Dealer/Agen Topup ? Layari : http://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.

Berminat untuk menjadi Usahawan Telco ? Layari :http://topupniaga.com/kelebihan-menjadi-sales-advisor-redone.