Pelan Terbaru Halo Telco Tunetalk Simkad

Baru-baru ini agak viral juga pelan terbaru Halo Telco yang bekerjasama dengan syarikat telekomunikasi Tunetalk dengan pelan serendah RM10 untuk 30 hari. Halo Telco juga melancarkan Cabutan Bertuah ‘Satu Hari Satu Telefon’ bermula pada 1 Januari 2020 sehingga 28 Mac 2020 dimana mereka yang melanggan pelan yang terpilih iaitu M6 dan M10 akan berpeluang untuk menangi hadiah harian.

cabutan bertuah halo telco

Halo Telco menawarkan beberapa pelan yang menarik seperti dibawah :

pelan m10 halo telco

Pelan M10 Halo Telco ini boleh dikatakan antara pelan yang menarik untuk dilanggan oleh pengguna dengan penawarannya yang boleh dikatakan berbaloi dengan RM48 untuk tempoh masa 30 hari. Pelan ini membekalkan pengguna dengan 10 GB data internet berkelajuan tinggi, 60 GB internet untuk penggunaan Youtube dan Netflix, 10 GB basic internet, penggunaan tanpa had untuk panggilan ke semua rangkaian, aplikasi chat, sosial dan juga muzik yang terpilih.

pelan m6 halo telco

Selain itu, pelan M6 Halo Telco dengan hanya RM28 sahaja untuk tempoh 30 hari menawarkan 6 GB data internet berkelajuan tinggi, 15 GB data internet untuk penggunaan Youtube dan Netflix, 10 GB basic internet, panggilan tanpa had ke rangkaian TuneTalk dan juga penggunaan tanpa had untuk aplikasi chat dan juga sosial yang terpilih.

pelan m1 halo telco

Pelan M1 Halo Telco pula menawarkan 1 GB data internet berkelajuan tinggi, 10 GB basic internet, panggilan tanpa had ke rangkaian Tunetalk serta data internet aplikasi chat tanpa had yang terpilih dengan hanya RM10 sahaja dalam tempoh masa 30 hari.

pelan UNL halo telco

Di samping itu, terdapat juga pelan yang dikhaskan hanya untuk penggunaan panggilan tanpa had disertakan dengan 100 SMS ke semua rangkaian dengan komitmen sebanyak RM30 sahaja untuk 30 hari.

pelan y120 halo telco

Tidak ketinggalan juga pelan Y120 daripada Halo Telco yang menawarkan 10 GB data internet berkelajuan tinggi setiap bulan, 10 GB basic internet dan panggilan tanpa had ke rangkaian Tunetalk dengan bayaran tahunan sebanyak RM200 sahaja untuk 365 hari.

pelan VIP halo telco

Yang menariknya dengan pelan Halo Telco, mereka menawarkan pelan VIP iaitu pelan yang khas untuk warga emas yang berumur 60 tahun keatas dan juga untuk OKU (Orang Kelainan Upaya) untuk menikmati penggunaan data berkelajuan tinggi sebanyak 2GB, 10 GB basic internet, penggunaan aplikasi chat yang terpilih tanpa had dan panggilan tanpa had ke rangkaian Tunetalk dengan hanya RM10 sahaja untuk 30 hari. Menarik bukan ?

Untuk makluman anda, ke semua pelan terbaru Halo Telco ini ditawarkan dengan kelajuan internet setinggi 150 mbps bergantung pada kawasan. Untuk maklumat lanjut anda boleh layari laman rasmi mereka di https://www.halotelco.my.

Berminat untuk mendapatkan simkad Halo Telco sama ada mengekalkan no sedia ada atau no baru ? Anda boleh klik gambar Whatsapp dibawah untuk terus Whatsapp kami :
whatsapp halo telcoAtau..

Whatsapp ‘HALOTELCO’ ke +60177860670
Whatsapp ‘HALOTELCO’ ke +60177860670
Whatsapp ‘HALOTELCO’ ke +60177860670

Anda boleh lihat video dibawah sebagai panduan bagaimana cara untuk mendapatkan simkad Halo Telco :

Berminat untuk menjadi Dealer / Agen Topup Niaga ? Klik disini : https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.

Berminat untuk menjadi Sales Agent Halo Telco ? Klik disini : https://topupniaga.com/kelebihan-menjadi-sales-agent-halo-telco.