Penurunan Harga Data Tambahan Redone

Pada bulan Mei ini, terdapat pelbagai penambahbaikan yang Redone lakukan termasuklah penurunan harga data tambahan Redone. Ini sudah semestinya harus dilakukan oleh setiap syarikat telekomunikasi untuk kekal bersaing dalam memberikan yang terbaik kepada pengguna.

Dibawah merupakan pelan data tambahan Redone yang lama (sebelum Mei 2019) dimana harga Data Top Up yang ditawarkan agak mahal dan tidak relevan dengan purate penggunaan pengguna pada masa kini.

harga data tambahan redone 2018

Pada tahun ini, Malaysia agak kehadapan dalam penawaran internet termasuklah yang bakal diperluaskan lagi iaitu teknologi 5G. Sehubungan dengan itu, Redone juga tidak lepas tangan untuk memberikan penawaran yang terbaik kepada pengguna mereka. Bermula pada 4 Mei 2019 ini, harga data Top Up yang ditawarkan oleh Redone juga diberi nafas baru untuk kekal relevan dengan kehendak dan kepuasan pengguna.

Anda boleh lihat harga data tambahan Redone terbaru efektif bermula pada 4 Mei 2019 seperti dibawah.

harga data tambahan redone 2019

Baru-baru ini juga, Redone menawarkan polisi deposit Port In yang lebih menarik kepada pengguna yang disenarai hitam oleh syarikat telekomunikasi dengan penawaran tanpa deposit. Anda boleh dapatkan informasi lanjut polisi terbaru ini pada pautan ini : https://topupniaga.com/polisi-deposit-port-in-redone-may-2019.

Sekiranya anda berminat atau ingin mendapatkan maklumat lanjut berkenaan pelan Redone dengan harga internet yang murah serta panggilan tanpa had keseluruh rangkaian, anda boleh Whatsapp ‘TELCOVIRAL’ dan hantarkan ke 0177860670 atau klik disini : http://telcomurah.wasap.my.

Berminat untuk menjadi Dealer / Agen Topup Niaga ? Klik Disini : https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.

Berminat untuk menjadi Sales Advisor Redone ? Klik disini : https://topupniaga.com/kelebihan-menjadi-sales-advisor-redone.