Penyelarasan Margin Keuntungan Agen

kadar keuntungan agen topup

Kemaskini terbaru pada awal tahun ini, Topup Niaga Network menyelaraskan Margin Keuntungan Agen pada produk jualan terbesar iaitu Maxis, Digi, Celcom, Umobile Tunetalk dan Onexox sama ada jualan menggunakan SMS,Apps ataupun Web. Anda boleh lihat kadar keuntungan terbaru diatas.

Penyelarasan bagi Maxis, Digi, Celcom, Umobile Tunetalk dan Onexox ini melibatkan semua dealer dan kadar ‘absorb’ sales agen adalah 1%. Sebagai contoh, sekiranya produk tersebut mendapat sales berjumlah RM1000, maka secara ‘goyang kaki’ anda telah memperoleh RM10 tanpa membuat jualan apa-apa. Ini adalah salah satu kelebihan dealer Topup Niaga Network.

Bagi yang masih belum jelas dengan KELEBIHAN DEALER :

  1. Yuran Daftar Agen. Sistem akan menolak RM10 sahaja daripada balance akaun anda. Yuran pendaftaran agen disarankan dalam harga RM25 (namun terpulang kepada anda jika mahu meletakkan lebih tinggi). Daripada ini sahaja, anda sudah mendapat RM15 dan keatas untuk seorang agen yang anda daftarkan.
  2. Rebate 1% daripada sales agen. Sekiranya anda mempunyai agen, Rebate 1% daripada total sales akan dimasukkan kedalam akaun anda pada setiap minggu. Sebagai contoh, anda mempunyai 1 agen dan dia membuat jualan RM1000 dalam seminggu, bermaksud anda mendapat RM10 secara percuma dari jualan agen tersebut. Sekiranya anda mempunyai ramai agen dan sales yang tinggi, lebih tinggi nilai 1% rebate yang anda dapat.
  3. Jualan sales sendiri. Anda juga dapat menjual atau menikmati penjimatan topup dengan kadar diskaun yang tinggi. Untuk melihat keseluruhan produk, anda boleh layari http://topupniaga.com .

Saya boleh simpulkan, sekiranya anda menginginkan keuntungan jangka masa panjang, anda boleh mula menjadi dealer kami dengan menghubungi Amir (0177860670) melalui Whatsapp ataupun Facebook disini : https://www.facebook.com/amirazman92 .

Yuran pendaftaran untuk menjadi DEALER terhad hanya RM50 sahaja.Modal topup bergantung kepada anda, sebaik-baiknya RM100 untuk setiap tambah modal. Jangan tunggu lama-lama membazir masa, anda boleh mendapatkan agen untuk masa terbuang tersebut !

Anda akan dimasukkan dalam group Whatsapp atau facebook kami untuk membantu anda dalam mengembangkan bisnes topup. Jom jadi dealer topup ! http://topupniaga.com

Sekiranya anda memerlukan servis laman web untuk perniagaan anda, juga boleh menghubungi Amir (0177860670) melalui Whatsapp ataupun Facebook disini : https://www.facebook.com/amirazman92