Perubahan Struktur & Komisyen BSE Partner Julai 2022

Terdapat perubahan struktur & komisyen BSE Partner bermula Julai 2022. Ini adalah normal bagi pelbagai syarikat telekomunikasi untuk memperbaharui pelan atau pakej yang ditawarkan supaya relevan dengan situasi terkini.

Untuk agen-agen sah syarikat telekomunikasi, perlu cakna dengan segala perubahan yang berlaku. Terdapat juga sesetengah syarikat telekomunikasi yang menukar polisi mereka secara drastik, jadi sila ambil perhatian berkenaan struktur dan komisyen terbaru dari syarikat telekomunikasi untuk mengelakkan masalah yang tidak diingini.

BeONE Prepaid Plan

Buat masa sekarang, terdapat 2 pelan utama yang sering digunakan iaitu RedFAST dan juga RedPASS.

pelan beone julai 2022

beone prepaid plan

Dengan hanya RM10 sahaja, anda sudah boleh mendapatkan simkad ini dengan kadar penggunaan seperti dibawah serta kredit tersedia sebanyak RM5 dan 500MB Basic Internet. Panggilan sesama telco BeONE Prepaid adalah PERCUMA sahaja tetapi tertakluk kepada terma seperti yang tertera pada jadual diatas.

beone lite simcard

BeONE Sales Executive Program

beone starter kit

Bagi program pendaftaran BSE baru pula akan dikenakan caj pendaftaran sebanyak RM100 dimana BSE baru akan menerima 2 simkad, 1 simkad (e-wallet) dan tambah nilai sebanyak RM5, akses kepada sistem e-Learning BeONE Educate dan juga aset Digital Marketing.

Untuk kriteria bagi pendaftaran BSE pula sangatlah mudah, anda boleh lihat pada jadual dibawah.

syarat register beone partner

Aplikasi BeONE

aplikasi beone

Terdapat 2 aplikasi yang dapat digunakan untuk menggunakan BeONE sebagai pengguna dan juga sebagai BeONE Sales Executive iaitu BeONE Prepaid dan juga BeONE Partner. BeONE Prepaid dapat menjalankan fungsi asas semakan baki kredit, pembelian pelan internet, tambah nilai dan juga pertukaran pelan. Manakala untuk BeONE Partner pula khusus untuk pendaftaran simkad pengguna, tambah nilai kredit dan juga tambah nilai ewallet untuk kegunaan BeONE Sales Executive.

BeONE Activation Incentive

beone activation incentive

Prepaid Bonanza Challenge Incentive

prepaid bonanza challenge incentive

Direct Recurring & Group Overriding

bse direct recurring and group overriding criteria

Perfect Income Simulation

perfect income simulation beone

Direct Reload Margin

beone direct reload margin

BeONE Direct Recruitment Bonus

beone direct recruitment bonus

BSE Diamond Reward

bse diamond reward

Infinity Night : 2023 Qualification

infinity night beone

Diatas adalah informasi berkaitan perubahan struktur & komisyen BSE Partner bermula Julai 2022. Bagaimana pendapat anda, adakah berbaloi untuk menjadi BSE Partner ?

Sekiranya anda berminat untuk menjadi BSE Partner untuk BeONE Prepaid, anda boleh Whatsapp ‘BSEPARTNER’ ke 0177860670 untuk maklumat lanjut.

Daftar Sebagai Agen Topup Disini : https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.