PG Mall Melancarkan Promosi MyRamadhanCampaign

Sempena menyambut bulan ramadhan yang bakal tiba, PG Mall telah melancarkan promosi MyRamadhanCampaign dimana mereka menawarkan pelbagai barangan yang boleh dibeli atas talian dengan mudah dan pantas. Dengan Perintah Kawalan Pergerakan yang masih lagi berjalan di Malaysia, pembelian secara atas talian adalah lebih selamat untuk mengelakkan daripada melakukan kontak rapat dengan orang ramai yang berisiko menularkan jangkitan COVID-19.

PG Mall merupakan platform E-Commerce tempatan nombor 1 di Malaysia dan menawarkan Hotday Sale pada setiap hari yang menawarkan diskaun sehingga 80%. Selain itu, terdapat juga kempen seperti ‘Stay Home & Shop Online’ yang menawarkan pelbagai produk dengan diskaun yang menarik untuk menyahut seruan kerajaan untuk sentiasa berada dirumah sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan ini.

promosi hotday sale

Promosi MyRamadhanCampaign daripada PG Mall ini akan bermula pada 17 April 2020 sehingga 3 Mei 2020 dan sepanjang tempoh ini, pembelian yang menggunakan platform PG Mall sama ada pengguna baru atau pengguna sedia ada PG Mall akan menerima :

Pengguna baru PG Mall :

 • Potongan sebanyak RM15 daripada keseluruhan pembayaran apabila membuat pembelian minimum sekurang-kurangnya RM50.
 • Terhad kepada 1000 penebusan pertama sahaja (pengguna baru boleh mendapatkan potongan ini sebanyak 2 kali untuk promosi MyRamadhanCampaign).

Pengguna sedia ada PG Mall :

 • Potongan sebanyak RM5 daripada keseluruhan pembayaran apabila membuat pembelian minimum sekurang-kurangnya RM30.
 • Terhad kepada 1000 penebusan pertama sahaja (tiada had bagi pengguna sedia ada PG Mall untuk promosi MyRamadhanCampaign).
 • Potongan sebanyak RM25 daripada keseluruhan pembayaran apabila membuat pembelian minimum sekurang-kurangnya RM150 untuk promosi MyRamadhanCampaign tertakluk kepada terma dan syarat.

Di samping itu, terdapat pelbagai kelebihan yang akan diterima oleh pengguna apabila membuat pembelian pada platform PG Mall diantaranya :

 1.  Nikmati cashback sehingga 10% (dihadkan pada RM10) dengan pembelian minimum RM30 menggunakan Maybank QR Pay atau MAE (penggunaan 2 kali sebulan). Promosi ini akan berakhir pada 20 April 2020.
  maybank qr pay cashback
 2. Nikmati cashback sebanyak 15% (dihadkan pada RM10) tanpa had minimum pembelian apabila membuat pembayaran menggunakan aplikasi Boost ! Promosi ini akan berakhir pada 19 April 2020.
  boost app cashback pgmall
 3. Pembelian menggunakan platform PG Mall juga akan memberikan anda 50% BIG points bonus tambahan daripada Air Asia Big. Pemilik Air Asia Big loyalty points boleh menggunakan points tersebut untuk membuat pembelian di PG Mall.
  air asia loyalty points
 4. Anda berpeluang untuk mendapatkan cabutan bertuah yang bernilai RM3000 C-Wallet dengan pembelian minimum sebanyak RM30. Untuk maklumat lanjut berkenaan ‘Love You 3000 Rewards’ ini, anda boleh layari : https://pgmall.my/love-you-3000-campaign.
  love you 3000 pgmall
 5. PG Mall memberikan ganjaran kepada pengguna mereka yang mengajak orang lain untuk membuat pembelian di platform PG Mall. Anda boleh mula membuat pembelian dan mengajak rakan anda untuk menerima cashback sehingga 3.5%.
  forever cashback pg mall MyRamadhanCampaign

Terdapat pelbagai ganjaran dan kelebihan yang diberikan kepada pengguna platform PG Mall melalui pelbagai tawaran cashback daripada pelbagai jenis kaedah pembayaran. Ini sudah semestinya menggalakkan pengguna untuk membeli secara online lebih-lebih lagi pada musim perayaan yang bakal tiba.

Untuk maklumat lanjut berkenaan promosi MyRamadhanCampaign daripada PG Mall ini, anda boleh layari https://pgmall.my/my-ramadhan-campaign.

pg mall sdn bhd

Jom shopping di PG Mall sekarang ! Hanya di https://pgmall.my.