Simkad Dan RM20 Percuma Daripada Yoodo

Berminat untuk mendapatkan simkad dan RM20 percuma daripada Yoodo ? Jarang-jarang ya kita dengar syarikat telco yang bukan sahaja memberikan simkad percuma, tetapi juga memberikan RM20 secara percuma kepada pengguna yang mengaktifkan simkad Yoodo mereka.

Yoodo merupakan sebuah syarikat telekomunikasi yang menawarkan pelan yang bebas dipilih oleh pengguna sama ada pelan internet, panggilan atau sms. Untuk pengetahuan anda, Yoodo menggunakan liputan rangkaian Celcom dalam menawarkan servis yang mereka tawarkan.

simkad yoodo percuma celcom

Buat masa ini, Yoodo memberikan 20 GB percuma kepada pengguna apabila melanggan internet sebanyak 10 GB dan keatas dengan harga serendah RM35/bulan sahaja. Selain itu, Yoodo juga mempunyai servis tambahan dengan data 20GB dengan harga yang menarik. Bagi mereka yang sering menggunakan internet untuk permainan PUBG Mobile, ini merupakan telco yang terbaik untuk anda memandangkan Yoodo memberikan servis tambahan percuma kepada penggunaan internet permainan PUBG Mobile sebanyak 20 GB.

pelan sim yoodo

Berminat untuk mendapatkan simkad dan RM20 secara percuma daripada Yoodo ? Klik link ini untuk mendapatkannya : https://app.yoodo.com.my/assets/index.html#friendInvitation?code=pxkbe8208 atau isi referral code:pxkbe8208 pada halaman pengesahan semasa mengaktifkan simkad ini.

Anda akan menerima email daripada Yoodo seperti dibawah sekiranya pengaktifan dan RM20 percuma diberikan telah berjaya anda terima. Untuk melihat maklumat berkaitan dengan akaun Yoodo anda, anda boleh lihat pada aplikasi yang anda gunakan sama ada di Google Playstore atau Apple Store.

email pengaktifan yoodo rm20

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan berkenaan pelan Yoodo ini, anda boleh ajukan pada ruangan komen dibawah atau pada page facebook Topup Niaga disini : https://www.facebook.com/topupniaganetwork.

Jom baca berkenaan pelan DATA 28 Redone disini : https://topupniaga.com/redone-memperkenalkan-pelan-data28.

Ingin menjadi Dealer atau Agen Topup Niaga ? Klik disini : https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.