Maxis 10% Ditambah Pada SRS Topup

Bermula pada 27 Oktober 2019, produk Maxis 10% telah ditambah pada SRS Topup untuk kegunaan semua pengguna SRS Topup dibawah kendalian group Topup Niaga Network. Untuk pengetahuan anda, produk Maxis 10% ialah produk reload jenis SHARE yang mana hanya memberikan 5 hari penambahan tarikh tamat tempoh, tidak seperti penambahan tarikh tamat tempoh tambai nilai yang biasa.

Sekiranya anda sudah menjadi ahli kepada Topup Niaga Network dan produk ini tiada pada aplikasi anda, anda boleh cuba login apps dan pergi ke Setting dan klik pada Update Product. Kemudian, semak semula bahagian Topup, sepatutnya Maxis 10% sudah terpapar pada senarai produk.

produk maxis 10% srs topup

Dengan penambahan produk Maxis 10% ini, Topup Niaga Network secara umumnya akan mempunyai kadar keuntungan produk utama Dealer dan Agen seperti dibawah :

kadar keuntungan srs topup

bil topup niaga

Selain produk diatas, terdapat berpuluh produk lagi yang boleh dijual melalui aplikasi Dealer dan Agen Topup Niaga ini seperti produk Molpoint, Touch N GO, tambah nilai matawang asing dan lain-lain.

Sekiranya anda berminat untuk menjadi Dealer atau Agen Topup Niaga, anda boleh ke pautan ini untuk maklumat lanjut : https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.

Penambahan produk Maxis 10% untuk aplikasi SRS Topup ini sudah semestinya memberikan keuntungan yang lebih baik kepada para dealer dan agen. Bagaimana pula dengan pendapat anda dengan penambahbaikan ini ?

Jom baca pengalaman saya menjalankan perniagaan topup disini : https://amirazman.my/pengalaman-menjalankan-perniagaan-topup.

Ketahui cara untuk mendapatkan 3 kali rebate toll dengan menggunakan apps Touch N Go disini : https://amirazman.my/cara-menggunakan-app-touch-n-go.