SRS Topup Menyediakan Game Digital Code

Bermula pada Julai 2020, SRS Topup telah mula menyediakan Game Digital Code pada sistem mereka dan transaksi boleh dilakukan menggunakan sistem atau aplikasi yang dibekalkan kepada Dealer dan Agen Topup Niaga Network. Diantara produk Game Digital Code yang disediakan ialah MolPin (Razer), A-Cash, BerryPoints, Garena, MyCard, Playstation, OffGamers, dan juga Steam Wallet.

Keuntungan daripada penjualan produk Game Digital Code ini juga ada yang mencecah sehingga 8%. Ini merupakan salah satu penambahbaikan yang menarik memandangkan produk Game Digital Code diantara produk yang agak laku dan sering digunakan lebih-lebih lagi oleh remaja dan juga belia di Malaysia.

aplikasi srs topup baru 2020

Selain itu, SRS Topup juga telah diberi nafas baru dengan antara muka aplikasi yang lebih menarik dan kelihatan bakal menambah lagi produk dan servis yang berkaitan dengan telekomunikasi pada masa akan datang. Terdapat menu tambahan seperti Car Insurance, Travel dan sebagainya serta pelbagai lagi cara untuk tambah modal menggunakan E-wallet akan diperkenalkan memandangkan menu tersebut sudah tersedia pada aplikasi versi terbaru SRS Topup.

Diharap dengan penambahan  produk Game Digital Code pada SRS Topup ini dapat membantu Dealer dan Agen dalam mendapatkan pendapatan tambahan daripada jualan produk berkaitan telekomunikasi ini.

Ingin mendaftar sebagai Dealer / Agen Topup Niaga ? Klik disini : https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.

Mahukan Unifi Home untuk rumah anda ? Daftar disini : https://topupniaga.com/pendaftaran-unifi-home-dan-business.

Ketahui kelebihan laman web dalam perniagaan disini : https://hostingmalaya.com/kepentingan-laman-web-dalam-perniagaan.