Unifi Melanjutkan Kempen TRY ME

Unifi, salah satu servis Telekom Malaysia (TM) telah melanjutkan kempen TRY ME yang sebelum ini sepatutnya berakhir pada bulan Jun yang lepas kepada tarikh yang baru iaitu 30 September 2020. Melalui kempen TRY ME ini, pengguna Unifi yang baru akan menerima penggunaan secara percuma selama sebulan.

Pelan yang boleh dilanggan melalui kempen TRY ME ini adalah pelan Unifi serendah RM89/bulan sehinggalah setinggi RM199/bulan.

plan unifi try me campaign

Sekiranya anda menggunakan Streamyx pada waktu ini dan ingin menaiktaraf kepada Unifi, anda juga boleh membuat membuat pendaftaran Unifi disini : https://www.applysini.com/fiber/TopupNiaga dan semakan untuk proses pendaftaran akan dilakukan oleh pegawai perkhidmatan pelanggan kami dan makluman susulan akan diberikan jika anda ingin meneruskan proses pendaftaran Unifi .

Diingatkan juga, terdapat kontrak selama 24 bulan dan juga bayaran pendahuluan sebanyak RM100 perlu dilakukan pada 10 hari pertama selepas pemasangan untuk mengelakkan daripada penggunaan disekat, dan anda akan dicas sebanyak RM10 untuk proses penyambungan semula. Bagi kos pemasangan pula adalah percuma bagi pemasangan standard atau pembayaran perlu dilakukan sekiranya terdapat keperluan untuk kos kabel yang lebih panjang atau sebagainya.

Untuk maklumat lanjut mengenai proses pendaftaran Unifi ini, anda boleh layari : https://topupniaga.com/pendaftaran-unifi-home-dan-business.

Mempunyai soalan berkenaan proses pendaftaran Unifi ? Komen pada ruangan komen dibawah atau PM kami di Facebook Page : Topup Niaga.

Daftar Unifi Home/Business disini : https://www.applysini.com/fiber/TopupNiaga.