tambah modal sempena hari raya aidilfitri 2019

Seperti tahun-tahun sebelumnya, tambah modal sempena hari raya aidilfitri 2019 kali ini juga akan dihadkan waktu semakan untuk memberi ruang pada sambutan hari raya aidilfitri yang akan menjelang. Dikesempatan ini, Topup Niaga ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin kepada semua dealer dan agen Topup Niaga serta pembaca.

Untuk makluman para dealer dan agen, waktu akhir untuk waktu semakan normal akan berakhir pada 4 Jun 2019 jam 3 petang. Oleh itu, disarankan pada dealer dan agen untuk mengisi modal secukupnya untuk mengelakkan sebagai masalah atau kecemasan daripada berlaku. Proses tambah modal pada 5 Jun 2019 sehinga 9 Jun 2019 masih boleh dilakukan, tetapi akan dikemaskini semakan pada setiap 5 jam.

Walaupun begitu, bagi pengguna telefon pintar dengan sistem operasi android, anda boleh menggunakan aplikasi SRS Topup dan mengisi modal menggunakan internet banking dan modal akan dimasukkan dengan serta-merta, namun akan dicas sebanyak 50 sen untuk proses tambah modal tersebut.

Untuk maklumat lanjut berkenaan tambah modal sempena hari raya aidilfitri 2019, anda boleh layari https://topupniaga.com/tambah-modal untuk cara mengisi modal SRS Topup bagi mereka yang berdaftar dengan Topup Niaga Network.

Semoga kita masih berkesempatan untuk bertemu dengan Ramadhan yang akan datang. Selamat Hari Raya Aildilfitri, Maaf Zahir & Batin.

Jom baca Cara Buat Duit Online 2019 disini : https://amirazman.my/cara-buat-duit-online-2019.

Berminat untuk menjadi Dealer / Agen Topup Niaga ? Klik Disini : https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.

Berminat untuk mendapatkan pelan internet dan panggilan termurah ? Klik disini : https://topupniaga.com/pelan-internet-terbaik-dan-terjimat.