Tambah Modal Sempena Tahun Baru Cina

tahun baru cina

Semua sedia maklum kita akan menyambut Tahun Baru Cina pada awal minggu hadapan. Sehubungan dengan itu, diharap Dealer dan juga Agen Topup Niaga Network dapat tambah modal lebih awal kerana proses penambahan modal pada musim CNY akan mengalami sedikit kelewatan.

Untuk mengelakkan kekeliruan, jualan topup boleh dilakukan seperti biasa pada hari tersebut dan boleh menambah modal seperti biasa cuma berkemungkinan anda menerima modal sedikit lewat daripada biasa.

Tambah modal boleh dilakukan melalui SMS, Aplikasi SRS Mobile ataupun Web . Anda boleh merujuk http://topupniaga.com/tambah-modal atau Whatsapp 0177860670 untuk maklumat lanjut.

Sekiranya anda berminat untuk menjadi Dealer Topup Niaga Network, anda boleh melihat kadar keuntungan terkini  Dealer yang kami tawarkan dibawah :

tambah modal

Selain itu, kelebihan sebagai Dealer Topup Niaga Network :

  • Keuntungan jualan sendiri. Anda dapat menikmati diskaun sehingga 7.5% untuk produk topup.
  • Keuntungan penajaan agen. Setiap pendaftaran agen bawah anda akan dicas RM10 oleh sistem. Kami menyarankan anda meletakkan harga pendaftaran agen pada aras RM25 dan keatas.
  • Keuntungan 1% dari jualan agen. Sekiranya anda mempunyai ramai agen dan jualan yang tinggi, anda mendapat komisyen secara percuma sebanyak 1% (Total sales RM1000=RM10. Kalau RM10k? 🙂 )

Kami akan memberi panduan bagaimana untuk menggunakan sistem ini dan bagaimana untuk membina network anda sendiri. Anda juga akan dimasukkan kedalam group support kami di Whatsapp sekiranya terdapat pertanyaan lanjut atau masalah tertentu.

Jom jadi agen topup ! Daftar di http://topupniaga.com/daftar