TRON Menamatkan Kontrak Bersama Digi

Bermula pada awal tahun hadapan, tiada lagi perkhidmatan telekomunikasi TRON memandangkan TRON menamatkan kontrak bersama Digi pada 17 Januari 2019. Penamatan ini disebabkan oleh tempoh kontrak bersama antara TRON dan Digi yang akan tamat dan tidak disambung kerana tidak mencapai kata sepakat antara kedua belah pihak.

Dengan penamatan servis perkhidmatan ini, TRON memberikan pilihan sama ada :

  • Pengguna sedia ada boleh port in kepada telco kolaborasi TRON iaitu HaloTelco.
  • Pengguna sedia ada boleh port out kepada telco Malaysia yang lain.
  • Pengguna sedia ada boleh menamatkan servis perkhidmatan TRON dan menerima refund mengikut refund policy dari TRON.

Pengguna sedia ada TRON boleh membuat penukaran telco untuk mengekalkan nombor TRON yang anda miliki atau sekiranya tidak membuat sebarang pilihan diatas, pengguna akan dipindahkan kepada telco Digi tanpa sebarang notis.

Untuk maklumat lanjut berkenaan penamatan perkhidmatan TRON, anda boleh layari laman sesawang mereka disini : https://www.tron.com.my .

Memandangkan TRON menamatkan kontrak bersama Digi, jom berpindah ke telco Redone ! Serendah RM8/bulan sahaja. Ada panggilan tanpa had ! Layari : http://topupniaga.com/pelan-internet-termurah-di-malaysia untuk maklumat lanjut.

Berminat untuk mendapatkan Pelan Panggilan Tanpa Had Termurah ? Layari https://topupniaga.com/pelan-panggilan-tanpa-had-termurah.

Berminat untuk menjadi Usahawan Telco ? Layari :https://topupniaga.com/kelebihan-menjadi-sales-advisor-redone.