Unlimited Internet Celcom Percuma

Sempena sambutan tahun baru 2019, Celcom memberikan unlimited internet celcom percuma kepada pengguna mereka. Tawaran internet tanpa had berkelajuan tinggi ini terhad hanya dari jam 1 pagi sehingga 7 pagi sahaja pada 1 Januari 2019 kelak dan perlu ditebus sebelum 31 Disember 2018 11.59 malam.

Walaupun begitu, untuk mendapatkan tawaran ini, pengguna Celcom perlu menebus tawaran ini melalui aplikasi Celcom Life atau menu USSD. Saya akan senaraikan cara untuk menebus tawaran ini dibawah.

cara mendapatkan internet percuma celcom

Untuk menebus tawaran ini melalui Celcom Life :

  1. Klik pada My Notification.
  2. Klik pada Free Internet On Us.

Untuk menebus tawaran ini melalui USSD pula :

  1. Dail 1181#.
  2. Pilih Free Internet On Us.

Untuk pengguna Celcom, anda boleh dapatkan tawaran ini sama ada anda pengguna pascabayar ataupun prabayar, jadi jangan lepaskan peluang ini. Anda boleh layari : https://www.celcom.com.my/personal/happy-new-year-free-internet untuk maklumat lanjut berkaitan penawaran ini.

Apa pendapat anda berkenaan tawaran Unlimited Internet Celcom Percuma ini ? Bagi internet percuma ‘Burung Hantu’ selama sehari ? Berikan pandangan anda diruangan komen.

Berminat untuk mendapatkan Pelan Panggilan Tanpa Had Termurah ? Layari https://topupniaga.com/pelan-panggilan-tanpa-had-termurah.

Berminat untuk menjadi Sales Advisor Redone ? Layari :https://topupniaga.com/kelebihan-menjadi-sales-advisor-redone.