elinking esim durian man

Elinking –  Aplikasi E-Sim mula diperkenalkan sebagai penjenamaan baru oleh aplikasi e-Sim Durian Man yang ditawarkan oleh Xiaomi sebelum ini. Baru-baru ini juga, Oppo juga mengikut jejak langkah Xiaomi dengan menambah sokongan E-Sim kepada telefon bimbit Oppo F9 dan juga Oppo R17 Pro.

Untuk maklumat lanjut berkenaan E-Sim yang ditawarkan oleh Xiaomi, anda boleh layari post kami sebelum ini disini : https://topupniaga.com/xiaomi-menawarkan-e-sim-di-malaysia.

Elinking - Aplikasi E-Sim Diperkenalkan

Untuk maklumat berkaitan perkhidmatan telekomunikasi yang digunakan oleh Elinking ini, mereka menggunakan talian rangkaian Tunetalk. Tunetalk pula merupakan MNVO kepada rangkaian Celcom (Malaysia) Berhad. Anda boleh menggunakan aplikasi Elinking atau Tunetalk untuk memantau penggunaan talian ini khasnya untuk penggunaan data internet.

Untuk memuat turun aplikasi Elinking versi Android, anda boleh dapatkan di Google Playstore : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.caiharbor.esim&hl=en.

Dengan adanya perkhidmatan Elinking – Aplikasi E-Sim ini sudah semestinya membawa perkhidmatan telekomunikasi di Malaysia ke taraf yang lebih tinggi setaraf dengan perkhidmatan telekomunikasi negara maju. Bagaimana pula dengan perkhidmatan internet fibre ?

Berminat untuk mendapatkan Pelan Panggilan Tanpa Had Termurah ? Layari https://topupniaga.com/pelan-panggilan-tanpa-had-termurah.

Berminat untuk menjadi Dealer/Agen Topup Niaga ? Layari :https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.