Xpax Memberikan 1GB Data Percuma

Xpax memberikan 1GB data percuma apabila pengguna Xpax menambah nilai serendah RM10 khas untuk pelan prabayar ataupun prepaid yang ditawarkan oleh Xpax atau Celcom.

Ini merupakan salah satu berita baik kepada pengguna Xpax, dimana tawaran 1GB data internet percuma berkelajuan tinggi ini diberikan secara percuma dalam masa 24 jam daripada hari tambah nilai dan akan berakhir pada jam 11.59 malam. 1GB data internet ini boleh digunakan untuk apa-apa tujuan dan tidak dihadkan untuk aplikasi-aplikasi tertentu.

Untuk mendapatkan 1GB data percuma ini, anda perlu menambah nilai sebanyak RM10 dan dail *118*1*6# untuk mengaktifkan tawaran ini pada hari yang sama. Tawaran ini boleh ditebus setiap kali pengguna membuat tambah nilai serendah RM10 pada pelan prabayar Xpax atau Celcom.

Walau bagaimanapun, masih tidak diketahui waktu promosi ini akan berakhir atau akan dikekalkan atau diperbaharui oleh pihak Xpax pada masa akan datang.

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari https://www.celcom.com.my/support/faq/personal#personal-prepaid-promotions-Reload-RM10-Get-1GB.

Berminat untuk menjadi Dealer/Agen Topup ? Layari : https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.

Berminat untuk menjadi Sales Advisor Redone ? Layari : https://topupniaga.com/kelebihan-menjadi-sales-advisor-redone.

Jom baca kepentingan laman web untuk perniagaan disini : http://hostingmalaya.com/kepentingan-laman-web-dalam-perniagaan.