yoodo memberikan 3gb data percuma

Disebabkan oleh masalah gangguan perkhidmatan yang berlaku pada minggu ini, Yoodo memberikan 3GB data percuma kepada pengguna talian mereka. Gangguan perkhidmatan yang berlaku kepada talian Yoodo termasuk berkenaan penggunaan internet, kehilangan quota data internet serta gangguan kepada perkhidmatan talian.

Sebagai permohonan maaf daripada pihak Yoodo, mereka memberikan 3GB data percuma kepada kesemua pelanggan mereka yang akan dimasukkan secara automatik di dalam akaun Yoodo pengguna. 3GB data percuma tersebut akan dimasukkan secara automatik pada permulaan tarikh pembaharuan bil pengguna yang seterusnya.

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari laman rasmi twitter Yoodo pada pautan ini : https://twitter.com/yoodoMY/status/1108558047461294080

Ingin mendapatkan Pelan Unlimited Call ? Sesuai untuk yang selalu bergayut atau memerlukan anda telefon ke mana-mana rangkaian. Klik pautan ini : https://topupniaga.com/pelan-panggilan-tanpa-had-termurah.

Berminat untuk menjadi Dealer atau Agen Topup Niaga Network ? https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.