Umobile Mengalami Gangguan Perkhidmatan

Umobile mengalami gangguan perkhidmatan pada hari ini dimana masalah ini melibatkan majoriti pengguna Umobile mengalami masalah rangkaian. Masalah rangkaian ini meliputi masalah ketiadaan rangkaian telekomunikasi dan membuatkan proses untuk tambah nilai juga terganggu.

Melalui laman sosial Twitter rasmi Umobile, pihak mereka sedar akan isu ini dan kerja pembaikpulihan sedang dijalankan. Selain itu, pihak Umobile juga meminta pengguna untuk restart/reboot peranti yang digunakan untuk memantau dan melihat prestasi terkini masalah rangkaian tersebut.

Diharap masalah Umobile mengalami gangguan perkhidmatan ini dapat diselesaikan dengan kadar segera kerana besar impaknya kepada pengguna lebih-lebih lagi masalah ini berlaku pada waktu puncak atau waktu sibuk.

Ingin mendapatkan Pelan Unlimited Call ? Sesuai untuk yang selalu bergayut atau memerlukan anda telefon ke mana-mana rangkaian. Klik pautan ini : https://topupniaga.com/pelan-panggilan-tanpa-had-termurah.

Berminat untuk menjadi Dealer atau Agen Topup Niaga Network ? https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.