Pelan Internet Terbaik Dan Terjimat

Pelan internet terbaik dan terjimat sudah semestinya menjadi buruan ramai pengguna untuk mendapatkan penggunaan quota internet yang mencukupi dan berbaloi dengan harga pelan yang dilanggan. Pada post kali ini saya akan kongsikan pelan postpaid Redone yang menawarkan pelan internet terbaik serta pelan panggilan tanpa had yang menarik dan berbaloi untuk anda langgan. Jom !

plan internet redone

Redone menawarkan pelan internet serendah RM8 sehingga RM48 sebulan dimana quota internet yang diberikan mencecah sehingga 20 GB mobile data dimana 15 GB data internet yang diberikan berkelajuan tinggi (4G LTE ) dan 5 GB data basic internet. Redone menggunakan rangkaian Celcom, jadi sekiranya dikawasan anda rangkaian Celcom agak baik, amat digalakkan untuk menggunakan pelan ini.

Ramai pengguna telco yang risau untuk menggunakan pelan postpaid atau pascabayar disebabkan oleh kekhuatiran bil yang melambung diatas penggunaan yang tidak disengajakan atau tidak terkawal. Tidak perlu risau kerana Redone mempunyai had penggunaan supaya tidak berlakunya masalah penggunaan yang terlalu tinggi.

pelan internet malaysia

Selain itu, sistem Redone juga menghalang pengguna daripada menghantar SMS ke nombor-nombor yang disyaki menawarkan servis langganan yang kebiasaanya berlaku pada syarikat telekomunikasi yang lain seperti dalam post saya disini : https://amirazman.my/cara-membuat-aduan-skmm. Oleh itu, tiada cas tersembunyi yang dikenakan melainkan pengguna menggunakan SMS, MMS atau membuat panggilan kepada rangkaian lain setelah minit percuma habis digunakan.

Pelan postpaid Redone ini memberikan panggilan tanpa had sesama rangkaian Redone. Namun, khas untuk pelan Amazing 28 dan Amazing 48+ sahaja, pengguna boleh menikmati panggilan tanpa had kesemua rangkaian serta talian tetap dengan tambahan RM10 sahaja dengan servis addon yang dipanggil ‘redCALL’.

pelan amazing 38 dan amazing 58

Dengan hanya serendah RM38 (tidak termasuk SST 6%), anda sudah boleh mendapatkan 5 GB internet berkelajuan tinggi, 5 GB basic internet dan panggilan suara tanpa had ke semua rangkaian manakala pelan RM58 (tidak termasuk SST 6%) pula menawarkan 15 GB internet berkelajuan tinggi, 5 GB basic internet dan panggilan suara tanpa had ke semua rangkaian.

Bagi mereka yang mementingkan penggunaan internet yang sederhana dan panggilan suara yang kerap, pelan ini sangatlah sesuai untuk anda sama ada anda seorang peniaga, usahawan, admin, marketing atau bahagian jualan. Tambahan lagi, sesiapapun boleh menggunakan pelan ini sama ada ingin kekalkan nombor sedia ada atau mendaftar nombor talian baru pilihan anda.

blacklist internet plan

Dan yang paling menariknya pelan Amazing Redone ini, mereka yang ‘blacklist telco’ atau yang telah disenarai hitam oleh telco juga boleh mendapatkannya dengan syarat-syarat yang sangat mudah. Jika dibuat perbandingan pelan ini dengan pelan yang anda gunakan sekarang, berbaloi dan jimat atau tidak ?

Berminat untuk mendapatkan pelan internet terbaik dan terjimat ini ? Berminat untuk mendapatkan pelan panggilan tanpa had ke semua rangkaian yang termurah ?

Whatsapp ‘TELCOVIRAL’ ke 0177860670 atau klik http://telcomurah.wasap.my untuk terus ke Whatsapp kami

atau Shopee kami : https://shopee.com.my/*Free-Postage*-Redone-Unlimited-Call-Plan-i.77637082.1294019462

atau hubungi kami melalui Facebook Topup Niagahttps://www.facebook.com/topupniaganetwork.

Berminat untuk menjadi Sales Advisor Redone ? Klik disini : https://topupniaga.com/kelebihan-menjadi-sales-advisor-redone.

Berminat untuk menjadi Dealer / Agen Topup Niaga ? Klik disini : https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.